Details

Klänningen jag hade idag är från H&M, tror dock inte att den finns i butik nu tyvärr. Köpte den förra sommaren :)
         

5 dagar kvar

Godkväll kära läsare :D
Min dag har spenderats med min älskling och hans familj. Efter skolan åkte jag direkt hem till honom, då degade vi fram till det att hans mamma kom hem då vi fick vi god mat som alltid :D Efter några timmar åkte jag, Richard och Rose-Marie till Allum för att köpa en tröja Richard var lite förtjust i. Det blev dock ett par badshorts istället ;) Den lilla tönten ska snart få bada, och utan mig dessutom... mjaaa det är inte helt okej det där ;P haha. Ääääsh då, i sommar Richard, då du, då får du göra dig beredd ;P

Här har vi australiengänget; Simon, Mikael, Emil, Richard och David
            


Dagens

Nu ska jag springa till bussen, skolan kallar. Jag vet inte när jag kommer hem idag, förmodligen blir det ganska sent, ska träffa Richard senare :) Ha en fin dag, puss

    


Nicole Richi

Vi går inte in på detaljer, men idag har jag varit ett fullkomligt vrak. Och det bästa sättet för mig att få ut all min aggression och alla mina tårar är att springa. Jag laddade mp3n med helt ny musik, och gav mig ut. Helt ärligt har jag ingen aning om hur länge jag sprang, men det var länge vill jag lova. Då jag kom hem och läste en kommentar här på bloggen mådde jag dock mycket bättre, Emelie du gav mig verkligen hopp, grattis till dig och din pojkvän :)

Nu hoppar vi till någonting helt annat. Nicole Richi designar ju mammakläder, och jag kan klart säga att jag ska klä mig som henne när jag blir gravid. Det är så sjukt vackert att jag nästan skulle kunna tänka mig att lägga under en kudde under tröjan och ta på mig en lång linneklänning ;P
    

Svar på frågor

Jag har nu valt ut några frågor, och valt bort de som ställer samma fråga :)
Hur ska du och din pojkvän göra när han flyttar till Australien?

Vi vet nog inte riktigt själva hur vi ska göra när han åker. Vi har sagt att vi ska ha ett öppet förhållande, men jag är alltför kär i honom för att klara av att göra någonting med någon annan. Jag vill inte ha någon annan än honom. Men det kan hända att han är borta i ett år, och mycket kan hända på ett år. Så vi får helt enkelt se hur vi klarar oss :)


var får du all inspiration ifrån? jag förstår inte hur du kan se så snygg ut hela tiden, vill du inte ta på dig dina fulaste kläder ibland, bara för att det är skönt? ;) skitbra blogg!

Hahah jag gör allt i min makt för att försöka få användning för allt i min garderob :P så jag använder även mina "fula" plagg. Men jag tror inte riktigt på att det finns fula kläder, allt är eller kan vara snyggt :)


Hej :D Du har jag sagt att du inte vill avslöja någonting om hur din balklänning ska se ut, men kan du möjligtvis ge en hint på hur din studentklänning kommer se ut? Eller iaf ge lite tips om vad som skulle vara fint :) Tack för en grym blogg!

Jag har ingen större koll på hur jag vill att min studentklänning ska se ut, men jag har två alternativ som jag velar lite mellan :) Skulle jag köpa en studentklänning nu skulle jag tröttna på den redan nästan vecka därför försöker jag inte tänka alltför mycket på det ännu :P Ett tips jag kan ge er är att inte ha en tubtopklänning, då man vill kunna hoppa som en galning utan att behöva tänka på att hålla uppe klänningen :) Klänningen på bilden nedan är ett av alternativen jag velar mellan just nu
                        

Vem tar alla "dagens outfit" bilder på dig när du står på gatan? :D

I 98 % av fallen sätter jag på självutlösaren, och i 2 % tar kompisar bilder. Men det är ytterst sällan ;P

 

Hej!
Måste bara säga att jag tycker att du är en väldigt vacker människa och jag diggar din stil rejält. Vad har du för drömmar och mål i livet?
Mvh Linda

Oj vilken svår fråga! Det är mycket jag vill hinna med och uppnå med mitt liv. Jag vill resa till jordens alla hörn, jag vill arbeta med någonting som intresserar mig, jag vill bilda familj... jag vill vara lycklig helt enkelt, det är det enda som betyder någonting. Men jag har inget speciellt mål som jag satsar på att uppnå. Jag är väldigt spontan och vill testa på många olika saker. Jag vill kunna se tillbaka på mitt liv som en erfaren gammal dam, och berätta om allt spännande jag gjort för mina barnbarn :)


Vad har du tänkt att göra när du blir färdig med gymnasiet? Och vad jobbar du med?

Jag har tänkt att jag ska plugga vidare någon dag, förhoppningsvis i Danmark. Innan dess behöver jag dock finna motivation. Så jag ska ta ett eller två sabbatsår där jag ska jobba och resa, förhoppningsvis hålla på med mode och börja med dansen igen :)


Wow, Olivia, du är ju bara enastående! Jag vet inte vad jag är mer faschinerad av, din stil, ditt hår eller ja.. jag vet inte :D sjukt bra tjejen, keep it up! Måste bara fråga vad det är för färg på ditt hår!? :O insanely beautiful.
puss på nosen / J

Men tack så jättemycket! Jag blir verkligen superglad :D Hmm, jag skulle nog beskriva mitt hår som sandblont, jag har både ljusa och mörka slingor vilket för mig ger intrycket av en sandstrand, hahaha. 
 

Hej jag gillar verkligen din stil därav läser jag din blogg, detta kanske är en dum fråga men hur har du råd med alla kläder å skor du handlar, är det dina elr föräldrarnas pengar? Inga illa menat bara nyfiken!
Bra blogg

Då jag shoppar för min egen njutning och egentligen inte är i behov av plaggen jag köper så betalar jag enbart från egen ficka :) Är det dock någonting jag behöver, som t ex vinterjacka, jeans, skor osv. så bidrar de med pengar :) Jag lägger hela mitt studiebidrag på kläder, lite av lönen, och lite av mammas och pappas pengar :)


Hur mycket lägger du på kläder i månaden? :) Oj det är verkligen pinsamt, men jag vet inte riktigt. Det beror ju självklart på också, men 1 000 - 2 000 :-
Var får du all inspiration ifrån till din snygga stil? :)
Jag inspireras från alla möjliga håll, så fort jag går utanför dörren på morgonen till det att jag kommer hem :) Jag läser även lite modebloggar då och då.
Och framförallt, tack för en superbra blogg!

1. hur lång är du och hur mycket väger du?

Jag är 1.74 och väger 56 kg

2. Favorit blogg och tidning? http://www.amlul.com/, läser inte tidningar typ, men jag får väl säga Expressen Fredag då ;P
3. Skostorlek?
38 eller 39, beroende på skomodell. Men oftast 38
4. Favorit affär?
Får jag bara välja en?! :P H&M måste jag nog säga faktiskt, eller weakday kanske, eller Zara såklart!
5. Vilka länder har du besökt?
Norge, Danmark, Spanien, Thailand, Egypten, Tanzania, Bulgarien, Tyskland, Frankrike, Kenya... vad jag kommer på nu


vad jobbar du med?

Jag extrajobbar på Godis Havet i Allum :)


kan du inte lotta ut lite kläder som du har tröttnat på? :D

Jag har funderat på detta, jag har så mycket kläder som inte kommer till användning. Men det blir nog inte än på ett tag, men kanske :D


Hur har du råd att köpa så mycket kläder? Du jobbar väl inte så mycket? Grym blogg! :)

Studiebidrag, lön och bidrag från föräldrar :)


- säg något om dig som ingen vet När jag var 7 år åkte jag fast för snatteri (jag skulle ta tre klubbor) haha
- hur skulle du beskriva dig själv?
Glad, positiv och social tjej som gillar att leva livet
- vad vill du jobba med? i vilken bransch?
Om jag har riktigt tur får jag jobb inom modebranschen, annars har jag alltid velat jobba med att hjälpa människor på olika sätt.
- var jobbar du?
I en godisaffär
- vad går du för program?
Natur
- hur skulle du besrkiva din stil?
Skit svårt att säga! Men mitt syfte är att försöka inspirera och tipsa människor
du är snygg och har en bra blogg, keep up the good work!

hur kan du hålla din kropp så slank?

Med tanke på att jag tränade varje dag när jag var liten så har jag en väldigt bra grund med mig från barndomen. Jag kan typ inte gå upp i vikt, dock går jag väldigt lätt ner i vikt. Men jag mår så mycket bättre inombord när jag håller igång kroppen och äter nyttigt, så trots att jag inte går upp i vikt så går jag på promenader flera timmar i veckan, jag löper, och gymmar. Jag äter havregrynsgröt varje morgon och håller mig till helger med sötsaker.

Tänkt bara höra om du lyckats hålla dina ifrån extra nytt-förhållande-kilon eller inte? Och vad du gör för att undvika dem? Supersöt blogg föresten!

Hmm jag är inte helt hundra på att jag förstår frågan fullt ut, men vi kör på ändå :P Jag började inte äta mer för att jag fick en pojkvän, dock har jag gått upp i vikt på grund av att jag började äta hormoner. Detta är jag dock enbart glad för, tidigare bestod jag enbart av skinn och ben, helt utan några former. När jag var liten såg jag ut som ett vandrande skelett ungefär, och det gillar vi inte. Och som jag sa i en tidigare fråga så har jag inte kunnat gå upp i vikt tidigare, men då jag började äta dem gick jag upp 5 kg. Tidigare vägde jag 51, nu väger jag 56. Därför är jag lite rädd för vad som ska hända när jag ska sluta äta dem nu :/ Men mitt tips är att kombinera träning med mångsidig kost, då får man enligt mig den finaste kroppen.


Här kommer en fråga från en person som är inne på bloggen varenda dag, vad är det bästa modetipset du skulle kunna ge?
Det här kommer låta jätte klyschigt, men mitt bästa modetips är att skapa sin egen stil, att inspirera och inspireras av andra. Det syns tydligare än man tror när en tjej bär någonting hon vantrivs i, än när hon är klädd i någonting hon tycker är snyggt och är stolt över att bära. Se till att klä er efter er egen kroppsform. Jag själv föredrar att klä mig i tighta kläder för att framhäva mina "former" så väl jag kan :)


6 dagar kvar

God morgon allihopa :D Ny vecka, ny start. Härligt skulle jag säga om jag inte hade ett fysik prov, svenska nationella och en religionsinlämning framför mig. Men det är bara att blicka framåt; det är 5 dagar kvar, sen är det lov, sen åker jag till Prag! Sen flyttar ju Richard iofs, men det vill jag inte tänka på.

Nu sitter jag här, har ingen aning om vad jag ska göra fram tills det att bussen går. Jag måste lära mig att inte gå upp 1 timma innan jag ska åka hemifrån, det räcker med 20 minuter :P haha. Hoppas ni får en superbra dag, puss
                                               Tröja - Diesel
                                              Jeans - Bikbok
                                           Converse - Karltex
    
    

Frågestunden är över

Min tanke var att ge er fram till midnatt på er att få ställa frågor, och nu är klockan midnatt so now it's over :) Jag kommer dock inte svara på frågorna förän jag kommer hem från skolan imorgon, så skulle det komma in fler frågor så är det ju inte hela världen :) Jag har inte kollat igenom alla frågor än, men de jag sett än så länge har varit väldigt intressanta, och jag ska göra mitt bästa för att ge er bra svar :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig, först ville jag bara informera er om att nu på torsdag, lanserar Kate Moss sin nya vårkollektion för Topshop :D Här kommer en liten sneakpeek
    


A sunny sunday

Frågestunden fortsätter, just so you know :)

Igår åkte jag hem till Richard som sagt, vi kollade på fotboll i mörkret (earth hour) och degade, det vi gör bäst ;P Jag var, och är fortfarande skeptisk till hela earth-hour idéen, med tanke på att fluktationer i spänningen i elnätet medför att man måste justera kärnkraftverkens elproduktion utsätter man hela systemet för risk. Bara för att man vill uppmärksamma politiker om klimatförändringarna, nee det gillar jag inte riktigt. Men vi släckte lamporna ändå och ingenting hände ju, så det var ju väl :P
På morgonen blev jag bjuden på tårta och grejer, helt klart den bästa frukosten ;) Vi satt och pratade och bra stund, och sedan åkte jag hem. Jag kan inte förstå att det bara är en vecka kvar tills han åker! Jag och Rose-Marie har pratat om det hela morgonen nu att vi kommer vara två vrak :P Min taktik är att inte tänka för mycket på det nu, då mår jag bara sämre. Jag försöker leva i nuet. Jag tror inte ni förstår hur lycklig jag är när jag är med honom, igår och idag var inga undantag. Att få sitta i han knä och inte kunna andas för att han kicklar mig tills jag dör typ, det kallar jag lyx ;)
                                          Skinnpaj - H&M
                      Tubtopp, solbrillor och bälte- Gina Tricot
                                             Kjol - Lindex
                                            Skor - Din sko
    
    
    
           

Då kör vi!

Det blir en sen start på frågestunden, kom precis hem från Richard, men nu kör vi :D Undrar ni någonting så passa på att fråga, det kan vara allt mellan himmel och jord :)
    

Lördag

Nu åker jag till min babyboy :D Men först ville jag bara visa er min ursöta nya kjol från Lindex. Tydligare bilder får komma in imorgon, för nu ska jag rusa till bussen. Ha en superbra Lördagkväll allihopa :D Puss och kram
         
    

Dagens

Nu springer jag iväg till Allum en snabbis, för att köpa strumpbyxor bara :) Fast vi får väl se om någonting annat fångar min uppmärksamhet också :D
    
Jeans, blåvitrandig tröja och skinnjacka från H&M. Skor från Topshop

         

Kvällen i bilder

     
    
     
     
    
    
     
     
     
     
     
     
    

Så kan det gå

Det blev varken hemmakväll med mamma, pappa och syrran eller utekväll med Buller, Caiza och Elmira. Jag fick aldrig tag på något leg (är jag förvånad?) men det blev utgång iaf, med mina älsklingar Hanna och Camilla :D Vi hade det som vanligt superkul, sedan träffade jag iofs Buller, Caiza och Elmira en snabbis :D Nu är jag hur som helst precis hemkommen, och jag har nog inte sett fram emot att få krypa ner mellan lakanen som nu. Jag är pissblöt (för er som suttit inne ikväll så kan jag informera er om att det regnar rätt så rejält ute :P), jag är kall men framförallt, jag är trött :) Tack för kvällen allihopa. Bilder kommer in imorgon, de vill ni inte missa, tro mig ;P God natt
    
På satt en rosa paljettklänning från H&M och bälte från Gina Tricot. Till det hade jag ankelboots och skinnpaj såklart :D Handväskan är från MQ
    

Se där ja :D

Nu är jag precis hemkommen, och jag är helt slut! Ni anar inte vad mycket det var att göra på jobbet idag, och det är jobbigare än man kanske tycks tro. Jag riktigt känner hur mina muskler pulserar ;P haha. Förut var jag supersugen på att gå ut, det är jag fortfarande till en viss del, men min kropp vill bara dö typ :P Så vi får se vart jag hamnar ikväll. Antingen i soffan med mamma, pappa och syrran, eller på krogen med Buller, Caiza och Elmira.

Här har vi iaf veckans Express bilaga, hurray :D
    


Nytt rekord!

Ja nu har även 500-gränsen blivit passerad, och jag lovade att det skulle bli en frågestund då detta hände. Så på söndag sätter frågestunden igång, och så ska jag se till att svara på de så fort jag kan :)

Vad händer här liksom?! Jämför vädret på förra outfitsbilden och på denna, hahaha. Var kom all snö ifrån och vad i hela fridens namn håller solen hus?! Menmen, man får väl tänka positivt, det är kanske sista snön för året, lika bra att njuta :) Nu ska jag gå till bussen, men ni får ha en superbra fredag. Puss och kram
    


Expressen Fredag

En liten fågel viskade precis i mitt öra att jag är med i Expressen Fredag imorgon, så se nu till att köpa den ;P Haha, nej men helt ärligt så är den bra :)

Imorgon kommer det nog vara ganska stillsamt här på bloggen. Jag börjar 8.00, slutar 13.50 och åker sedan direkt till jobbet (om jag inte är riktigtriktigt snabb och tar en sväng förbi hemmet först). Jag slutar vid 20-tiden som vanligt, sedan vill jag träffa mina älsklingar Sandra, Buller och Felicia. Jag har inte hört om de kan ännu, så det får jag väl se till att ta reda på ;P

Ikväll har jag iaf gjort någonting jag aldrig gör, jag har lagt fram det jag ska ha på mig imorgon. Så nu kan jag sova 10 minuter längre ;P Klänningen köpte jag i Thailand, och jag känner att det var på tiden att jag använder den igen. Till det blir det självklart skinnpajen :) Nu blir det att hoppa in i duschen, sedan ska jag nana :D Godnatt
           
    

10

Jag vill bara tipsa er om att bli medlemmar på minoutfit.se, man både finner och ger inspiration :D Två av mina outfits ligger på hemsidans framsida såg jag nu. Superroligt verkligen :D

Efter skolan åkte jag först in till stan och lämnade tillbaka skorna, sedan åkte jag hem till Richard. Jag var verkligen vrålhungrig och funderade över att köpa med mig ett BK-meal. Som tur var gjorde jag inte det, för när jag kom hem till Richard hade Rose-Marie lagat ljuvlig kyckliggryta, mums! Sedan hängde vi ett bra tag fram till då han skulle åka och kolla hockey. Jag har en hockeytönt till pojkvän förstår ni, hahaha and I love it :D 

         Nu byter jag helt samtalsämne och tänker tipsa er om lite godsaker
    
Skitsnygg skinnjacka från Zara för er som är villiga att lägga en högre summa pengar, ca 2000 kr. 
    
                                  Supergulligt linne från Zara
    
                            Gladiatorsandaler med nitar från Zara
    

Svarta gladiatorsandaler från H&M, finns även i brunt. Snygga skor till ett bra pris, det gillar vi


Torsdag

Idag är det torsdag, dagen innan fredag... dvs dagen innan helg! Och med tanke på att jag endast har två lektioner idag så är jag rätt lycklig just nu ;) Idag ska jag lämna tillbaka skorna jag köpte från H&M, är ni sugna på att köpa dem så skynda er in efter skolan. Jag köpte nämligen det sista paret :) Iofs får de kanske in dem med jämna mellanrum, men kassörskan sa iaf att jag skulle skatta mig lycklig för att få tag på dem. Nu måste jag gå till bussen. Ha en fin dag, puss och kram
                                     Marinblå kavaj - H&M
                                Stickad tröja - Second Hand
                                   Jeans - Cheap monday
                                      Fransväska - Lindex
                                          Keds - Karltex
         
    
    
               Jag hoppas för övrigt att ni åt mycket våfflor igår, we sure did ;D
    

Olivia tipsar

Underbar vår/sommar tröja, finns att köpa på Gina Tricot i både blått och rosa :) Jag har själv så många blåvit randiga tröjor att jag valde att låta en annan mer i behov av tröjan få möjlighet att köpa den ;P Nu börjar sex and the city! Fråga mig inte hur många gånger jag har sett alla avsnitt, men jag tycks då aldrig tröttna :D Puss och kram
    

fri frakt på nelly.com t.o.m 29 mars

         

Details

Dansuppvisningen är nu överstökad, och det gick superduper :D Så nu har jag äntligen fått mitt betyg i dans också :)

Nu blir det till att grädda våfflor med mor och syster! :D ÅÅh, jag ska så gå upp 20 kg idag, hahaha.
    
                                 Marinkavaj och jeanstights - Gina Tricot
                                                 Klänning - Åhlens
                              Stickad tröja (se inlägg nedan) - Gina Tricot
                                                Converse - Karltex

Våffeldagen!

Jag är verkligen bigbig fan av våfflor, har alltid varit, kommer alltid förbli ;) Jag slutar ganska sent idag, och då hoppas jag att när jag stiger in genom ytterdörren ska jag mötas av den underbara doften av nygräddade våfflor, mmmm! Annars får jag väl ställa mig och göra det själv :P Här kommer en liten preview på dagens outfit, idag är jag bekvämt och vårigt klädd :D just the way I like it. Kommer in fler bilder senare, men som sagt kan det bli ganska sent :) Ha en superbra dag. Puss
    
    

Godnatt

I samband med att jag säger godnatt för dagen ville jag bara visa er denna urtjusiga blazer från Topshop med öppen rygg. Det ni ;) Imorgon börjar jag 11.40, vilket innebär att trots att klockan är 00.36 så kommer jag nog ändå att få sova ut hyffsat inatt :) Någon gång under morgondagen ska jag även ha min lilla dansuppvisning, so cross your fingers for me. Sov gott allihopa
    

Vilken besvikelse!

Jag höll precis på att beställa skorna nedan, men precis då jag skulle trycka på "add to cart" så ser jag att de inte alls är svarta som jag först trodde, utan att de var lila. Vilken besvikelse... Lila är superfint, men inte vad jag är ute efter. Jag har för övrigt bestämt mig för att lämna tillbaka de jag köpte från H&M igår :)
         

dagens

Idag har jag varit sådär sjukt trött hela dagen. Varje lektion har varit en tortyr då jag suttit i flera timmar i sträck och bara spännt upp ögonen av all min kraft. Och så har jag som alltid helt sjukt ont i kroppen, pga träningsvärk. Nu har jag dessutom ont i huvudet. På bussen påvägen hem från stan slocknade jag och slog i bakhuvudet i en hård kant :P Jag kan riktigt känna hur bulan växer på baksidan av mitt huvud :P Men trots detta har jag skrattat hela dagen. Är jag trött leder det oftast till att jag sitter och skrattar åt saker som jag själv inte kan förstå varför jag skrattar åt, men helt enkelt inte kan sluta. Men det är ju bara helt underbart :D
    
     

När jag väl är i farten kan jag slänga in en urgullig klänning

        
        


Detta ser jag fram emot

Tänk er att snart, myyycket snart, kommer man kunna stiga upp på morgonen, dra på sig en underbar sommarklänning, sätta upp håret i en knut, dra på sig ett par sommarskor och så vips så var man good to go. Jag tänker mig gladiatorsandaler, sommarklackar, tygskor, eller kanske de på bilden nedan. Så enkla men kan verkligen vara pricken över i:et för att göra en outfit fulländad. Åååh snälla, ge mig sommar nu!
        
        


What's new

Ja här kommer skorna. Vad tycker ni, ska jag behålla de eller inte? 300 :- är ju ändå ett bra pris
    
    
    

Det dumma med att missa bussen

Missar man bussen finns det ju inget bättre sätt att spendera tid på än att gå i butiker. Det "dumma" är ju bara att man får ju alltid med sig någonting hem, idag blev det ett par skor från H&M. Jag vet inte om jag kommer behålla dem, återstår för mig att fundera på.

Idag fick jag både det nationella talet i svenska b överstökat, och så höll jag även i en gymnastiklektion. Allt gick superduper! Så nu är det bara att hoppa på nästa sak. Vilket är att koreografera en dans :D
    
    
    


2 veckor kvar

Om 14 dagar åker min baby ifrån mig. Och jag som inte trodde att jag kunde bli mer kär har nog nått den högsta toppen.
                                 My life would suck without you. 
    
Jag som trodde att jag inte hade någon bild på honom, se vad jag hittade i min mapp "maj - 08"

What's new

Igår åkte som sagt jag, mamma och Cornelia till Östlyckan second hand, och dessa två tröjorna fick följa med mig hem. 40:-/styck fick jag betala. Sjukligt bra :D
    
    
    
    
    


Smakprov på H&Ms vår- och sommarkollektion

H&M:s kollektion för våren och sommaren 2009 innehåller volanger, axelbandslösa
                             klänningar och härliga sandaletter.

                  Mmjaa det både låter och ser mycket lovande ut ;D
                     Bilder tagna från http://www.glamour.se/mode
    

GÅRDAGEN

Min lördagskväll slutade med att jag först åkte hem till RIchard, och tillsammans åkte vi därifrån hem till hans polare Marcus. Och jag hade så fruuuktansvärt roligt! Hahahah, asså shit vilka sköna kompisar han har! Min humor for sure. Jag hade inte min kamera med mig, så jag tog lite mobilbilder, och jag kan säga att jag har en fruktansvärt bra kamera på min mobil ;P Jag var ensam tjej med Richard, Marcus, Bobban, Johan, Martin, Eric, Jonathan och några till som jag inte kommer ihåg namnen på :P Jag sov över hos Richard och nu är jag precis hemkommen. Sjukt bra lördagskväll hur som helst :D
    
    
    
    
    
                                            Klänning - Thailand
                                       
Jeanstights - Veromoda
                                               Skinnpaj - H&M
                                             Bälte - Gina Tricot
                                                Skor - Din sko

Dagens outfit

Nu ska jag snart dra iväg, antingen till Richard eller någon annanstans... jag vet inte än :P Det enda jag vet är att jag vill iväg. Haha, jag är ensam hemma, dvs jag är sjukt rastlös. Jag skulle träffa Richard var det tänkt, men han är på middag och roar sig så jag vill inte störa. Därför funderar jag på att ta och ringa någon annan, haha. Här kommer dagens outfit iaf. Så får vi väl se vart jag hamnar ikväll. Puss och kram på er 
    
    

What's new

Här kommer två plagg jag köpte i all hast efter att jag hade slutat jobbet igår. Ett par jeanstights från Veromoda och en tunika från H&M
    
    
    
    
    
    
    

de har kommit!!!

Jag vaknade imorse, gick ner till köket och efter ett tag så sa min syster något i stil med:
"Olivia det har kommit ett paket till dig"
Och självklart gällde det mina underbaringar från Topshop! Så påvägen till Östlyckan second hand så stannade vi vid mataffären och jag sprang in och fick dem :D Finally! Jag har väntat hur länge som helst känns det som. Shit va bra
    
    
    

Jag behöver sömn

Jag fick inte en blund inatt, så jag är rätt så slutkörd just nu. Och imorgon blir det ingen sovmorgon inte. Uppstigning vid 9.00, äta god frukost med min käre mor och syster, och sedan åker vi iväg för att (förhoppningsvis) shoppa lite second hand :D Jag shoppade lite idag, vilket jag förmodligen kommer slänga in här på bloggen imorgon :) För att sammanfatta kvällen kort så var den så otroligt mysig! Och det var dessutom första gången familjen Eriksson förenades med familjen Börje (Linas familj). Härligare människor får man leta efter, jag har skrattat så mycket att magen krampat. Helt klart den bästa magträningen, lämpligt för mig som är så lättroad ;P God natt kärt folk
    
    
                      Bröderna däckade i sängen tillslut ;P så söta

Kvällens

Nu blir det myskväll hos Johannes (bror) och Lina. En varm jacka, stickad tröja och comfy shoes är vad som sitter på.. kan det bli bättre? Ja det kan det ju faktiskt eftersom jag föredrar att gå i klackar :P Men nu har jag gått i klackar hela dagen plus att jag orkar inte frysa ikväll. Vilket får mig att tänka på att jag nu ska rusa efter ett på sockar också :D Puss och kram på er
    
    
         
    

23 april

Matthew Williamson släpper sin kolletkion för H&M. Gissa vem som kommer vara crazy den här dagen ;) Nu är det jobbet som gäller, ha nu en superbra fredag allihopa. I know I will

Bild från http://anywho.dk
Min favoritblogg, så kika in om ni inte redan är en beundrare ;P
    

Underbara fredag

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till skolan för att ha mitt lilla samtal. Jag missade självklart bussen, så mamma ska nu skjutsa mig :) Det kommer nog vara ganska lugnt här på bloggen idag, jag åker nämligen och jobbar direkt efter skolan, sedan ska jag iväg på middag :) Jag hoppas dock på att jag hinner hem mellan skolan och jobbet en snabbis, och då hinner jag forhoppningsvis även skriva ett litet inlägg. Jag vet inte om jag är med i Expressen idag eftersom man inte får något datum på just den upplagan man själv kommer vara med i, men jag ska allt hålla utkik :D

Appropå allt och ingenting; Såg nu att min syster har köpt de skorna jag har letat efter så! Hon kan ta och skita på sig (translation= jag älskar dig)
    
    

Onsdag

Imorgon har jag egentligen sovmorgon, ändå måste jag vara i skolan 8.30. Min lärare Ola kom fram till mig igår på grund av att han såg en trivselblankett jag fyllt i... Jag berättade vad jag hade att säga, och nu kom han fram till mig idag igen och sa att han hade diskuterat med några lärare och kommit fram till att skolan inte kan ignorera ett sådanat här fall, så jag måste gå till skolans kurator imorgon för ett ha möte tillsammans med Ola och Gunnel och berätta om mitt liv in i minsta detalj, herregud. Kanske kan vara nyttigt dock... Men det är ju inte precis som att mitt liv förstörs på grund av att jag vantrivs i min skola, platsen på jorden jag bryr mig minst om och som jag aldrig mer behöver ägna en tanke åt om tre månaders tid... Utan jag fortsätter att vara den glada och starka tjej som jag faktiskt är, det är inte lätt när allt i ens liv fightar emot dig, men tro mig.. det går.
                         You just have to put on a happy face
    


Dagens

         
                                           Linne - Fiorucci
                                         Jeans - Weakday
                                          
väska - miu miu
                                           Skinnpaj - H&M
                                            Skor - Din sko
                                       Bälte - ingen aning :P
         

Hår

Och så var man nyfriserad och härlig :D Jag klipper mig som sagt i en frisörsalong som heter Hans och Bengt och ligger på en tvärgata till avenyn. Idag klippte jag mig hos Emelie, en svinhärlig tjej som är så lätt att prata med. Eller jag tycker iaf det, med tanke på att vi har ganska mycket gemensamt. I  2 ½ timma satt vi och pratade om SATC, friends, the hills osv. Jag fick även mycket tips från henne och Lina angående balfrisyr, om vad som kan vara lämpligt att göra för att förbereda håret osv. Så det kommer bli superb detta.

Till dig som frågade tidigare (eller för er som är intresserade :P):
Är du blond och vill göra mörkare slingor så finns det en tendens att håret kan få en grön nyans. För att undvika det så be frisören om en speciell färg (som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på) för att undvika detta. De flesta frisörsalonger använder redan detta, köper du dock hem egen färg från en vanlig matvarubutik eller liknande och ska färg från blont till mörkt hår så är det stor risk att det blir grönt iaf :) Bra att ha i åtanke. 

Det framgår inte riktigt på någon av bilderna hur håret ser ut eftersom jag hade en konstig kamera idag :P Men omfärgat och klippt är det iaf :)
    
    

Preview

Nu åker jag till frisöööreeen, ääääntligen :D Och då kan jag ju passa på att svara lite snabbt på frågor om mitt hår dessutom :)
Färgen på mitt hår jag har nu är min egna, jag har som sagt inte varit hos frisören på 7 månader :P Men sedan skiftar det ju väldigt mycket beroende på årstid, på sommaren är jag typ vithårig av solen :P När jag var liten hade jag så ljus hår att det såg genomskinligt ut typ :P
Det är inte jag själv som gör mina slingor, så jag kan inte säga just vilken färg jag använder. Men gå till frisören och be om att få slinga håret i både ljus och mörka skiftningar så får vi hoppas att det går vägen :)

Nu ska jag rusa iväg till bussen, här kommer iaf en liten preview på dagens. Puss och kram
         

Olivia tipsar

Underbar långklänning från Lindex! mmbah är verkligen det rätta ordet 
    
    
                                        Lite andra snyggingar
    
         
         
    
         
     

How I wish I could turn back time

Gissa vart jag befann mig för ett år sedan... i ett tält ute på savannen i Tanzania tillsammans med mamma, pappa, Petter och Julia. Det var nog den mest fantastiska resa jag någonsin har varit med om! Att få vara en meter från ett vilt levande lejon, att vakna på nätterna av att höra lejonens roarande utanför tältet, att se en leopard bära upp en blodig buffel upp i ett träd för att äta... asså det var en helt obeskrivlig resa. På både gott och ont får man väl tillägga, men hursom helst otroligt givande. Afrika är en plats på jorden jag vet att jag kommer återvända till.
    
    
    
    
    
    
       
    

Nu var det banne mig dags :D

Solen är framme, och det ser ut som att den kommer vara framme till iaf veckans slut! Hur underbart är inte det?! Så nu kände jag att det var dags att ta fram lite vår och sommar skor :D Än så länge är det ju fortfarande för kallt att dra på sig typ gladiatorsandaler, men bara att ha dem liggandes på skohyllan så att jag ser dem varje dag gör mig så sjukt glad! Det ger mig hopp för framtiden, hahaha!

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Jag har suttit och mailat med Maynar från Judiska Församlingen i Stockholm, Mikael från Bibelsajten och lite folk från Islamiska förbundet och fått svar på frågor jag ställt angående deras syn på religion och även hur de tycker att det är att leva i Sverige som troende. Väldigt intressant faktiskt. Jag är själv kristen, och några av er har frågat mig frågor om min tro på Gud, så har ni några fler frågor är det bara att ställa dem :)
     
    
    


Underbar start på dagen

Jag har nu suttit och ätit frukost i solen med syrran i ca 2 ½ timma... vi var bara så värda detta kände vi ;) Jättemysigt, solen steker verkligen på idag. Så nu har vi hunnit prata ut oss riktigt ordentlligt. Nu ska jag fortsätta att skriva på ett religionsarbete, sedan blir det en tripp till triumfglass med mamma och Cornelia :D
    
    

Replay

Jag äger ett par råsnygga replayjeans, men de var raka i modellen tidigare vilket gjorde att jag tyckte att det var svårt att använda dem. Därför har jag nu sytt in de till stuprör, och jag tycker iaf att resultatet blev super :D
         

Elins val + expressen fredag

Det händer alltmer ofta nu för tiden, men det blir inte mindre kul för det! Haha. Elin har valt en av mina outfits till sin favorit på minoutfit.se, och även den vill hon ha med i Expressen Fredag. Så jag tror att jag är med både denna veckan och nästa :D Ni håller väl utkik? Måste faktiskt säga att tidningen är väldigt rolig, iaf för er som gillar att läsa om mode och skvaller. Och den kostar ju faktiskt bara 10:-, vilket inte är någon större summa :)

Måste bara säga att idag var det rekordvarmt i hela Sverige, och sjääälvklart var det högst temperatur här i Götet! Det här bådar gott!
    

Fångad av en stormvind

Jag förstår mig inte på mig själv ibland :P Jag ställde klockan på 5 imorse, snoozade till 06.30, steg upp ur sängen likt en stel pinne för att förhindra att göra några plötsliga rörelser. Jag tror inte ni förstår vilken träningsvärk jag hade/har från handbollen igår (så fruuuktansvärt kul!) Hursomhelst, jag var i skolan 8 imorse trots att jag började typ 10. Snacka om överambitiös tjej...

Nu kommer jag direkt från solariet... idag igen... Vilket bra föredömme jag är... kära ni, sola inte solarium, det är inte bra :P Vad jag ville komma fram till var iaf att jag seriöst höll på att blåsa iväg då jag skulle gå från solariet till bussen, helt sinnes! haha
    
                                        Heidi Klum tischa - Thailand
                                              Skinnpaj - H&M barn
                                                    Jeans - Bikbok
                                                        Skor - H&M
                                        Bälte och solbrillor  - Gina Tricot
    
                                            hahahahha


Favoritaccessoarer

Återigen fick jag den här frågan angående vad jag har för favoritplagg, favoritaccessoar, dyrast samt billigaste plagg osv. Skit svårt att svara på verkligen, men här har jag korat några goda kandidater till att vara min favoritacessoar. Och på första plats just nu ligger mitt älskade fågelburshalsband från Gina Tricot som jag köpte för två år sedan typ. Jag älskar när accessoarer är utöver det vanliga, som sticker ut.

Bästa idag: Jag fick tag på min frisör!!! :D Hurraaay
    
    
    
    
    
    


Don't you just love mondays?

Finns det någon i världen som tycker om måndagar? Man har 5 skoldagar framför sig och det känns som en hel evighet till helgen. Och jag som är så sjukt skoltrött lider verkligen av varje liten sekund som går, från det att jag vkanar på morgonen till det att jag stiger ut ur skolan på eftermiddagen. Därför kände jag att jag var värd en tripp till solariet idag, och det slutade med att jag från ingenstans köpte ett solariekort på 300:-, haha bra jobbat Olivia. Här kommer hur som helst dagens.
Skjorta - Acne, Klänning - Thailand, Lacktights - Gina Tricot, Converse - Karltex
    
         

Underbar dag, underbar pojkvän, underbart liv

Mitt liv är sådär helt otroligt underbart just nu, så bra att det helt enkelt är för bra att vara sant. Att så mycket lycka kan få plats i en så liten människas kropp är förunderligt, jag skulle bara vilja dela med mig till alla! Men det är ju nästan så att man bara inväntar att någonting ska sätta stopp för denna lyckliga existens, en händelse som ska förstöra denna underbara harmoni man befinner sig i. Jag kanske borde skatta mig lycklig dock. Jag har ju trots allt ett datum på när detta kommer att hända just mig, jag har tid att förbereda mig så gott det går medan andra drabbas av det utan någon förvarning. Så i tre veckors tid framöver kommer jag fortsätta att vara vad som känns som den lyckligaste flickan som vandrar på denna jord, sedan sker det som kommer rubba just min lyckliga existens. Ironiskt va?

Angående träningsfrågor
Just nu har jag nästan ingen tid till att träna men en vanlig träningsvecka för mig ser ut ungefär såhär:
Måndagar: Body pump
Onsdagar: Body Pump
Torsdagar: Gymnastik
Lördagar och söndagar: Löpning om vädret tillåter

Nu äntligen!

Idag behöver jag inte känna mig lika dum för att jag tog på mig en vårklänning, för idag är det ju verkligen vår!!! Och jag är så superglad :D Solbrillorna passar jag även på att sätta på min näsa, man vet ju inte när man får sådant här väder igen. Nu åker jag iaf iväg till Richard, hoppas ni får en superfin fortsättning på er dag. Många vårkramar från mig :D

     
Hahahah jag skrattade så mycket åt mina jättekliv på bilderna nedan när jag såg dem, så här får ni er ett skratt ni med. Helt ärligt så hade jag jättesvårt för att hålla balansen idag :P
     
      
     
     
    

3 månader

Idag firar jag och min baby våra tre månader tillsammans... De tre absolut bästa månaderna av mitt liv, eller rättare sagt de 6 bästa månaderna av mitt liv. Jag har alltid tyckt att "ung kärlek" är löjligt, att förhållanden i denna åldern bara är slöseri på tid av det som ska vara "de roligaste åren av våra liv". Men just nu kan jag inte tänka mig ett liv utan honom, jag älskar honom av hela mitt hjärta. Tanken av att detta kan vara vår sista månadsdag får mig att känna mig så tom inombords. Han flyttar nämligen Australien den 5e april på obestämd tid. Jag har ingen aning om hur det kommer sluta, eller vad vi ska göra... men är det menat att vara så kommer det hålla :) Jag lever i nuet och försöker njuta av den sista tid vi har tillsammans :D

Nu ska jag dock gå och lägga mig. Jag har spenderat kvällen hos Sandra och sjääälvklart har vi tittat på Melodifestivalen ;) Att operalåten vann är ju ett skämt, men så kan det vara :P God natt  
     
Det här är den enda bilden jag har på oss två, hahahah. Azad, Richard och jag ;P

"Jag kommer kunna använda dem till allt"

Jag vet att jag inte borde, men vem bryr sig egentligen? Pengar är bara ett stycke papper, ett par skor är så mycket mer! hahahah jag är så bäst på att hitta på ursäkter.
    
    


Syrran hemma igen!

Nu har min systeryster kommit hem från Paris, helt underbart att ha henne hemma igen :D Hon får inte åka bort från mig sådär :P

Asså jag får panik på min frisör! I tre dagar nu har jag försökt att få tag på Lina, but with no success. Jag behöver boka två tider, en så fort som möjligt för att göra det vanliga... dvs slingor och klippning. Och ytterligare en så nära den 29e maj som möjligt, dvs så nära balen som möjligt :D Lika bra att boka det redan nu då hon är så himlans upptagen hela tiden :P Då är det inte det vanliga som ska göras, utan då blir det något annat ;) Inget jag avslöjar dock, mohaha. Menmen, finns inget annat att göra än att ligga i... så det är exakt vad jag ska göra tills jag får tag på den lilla rackaren. 
                                   Efter min förra visit hos frisören
    
    
HAHAHAHAHAH, såhär såg jag ut för 6.5 månader sedan. Kan inte fatta att jag inte varit hos frisören på över ett halvår! Denna fruktansvärda bild får mig även att överväga att börja sola solarium igen.. hmm    


Dessa blazers

Vad som står som nummer två på min att-köpa-till-våren/sommarn lista är en ljus blazer att ha till en söt sommarklänning (höga, slitna jeansshorts ligger på första plats :P). Det är ju bara så fruktansvärt snyggt! Se bara på bilderna nedan, den översta från Zara, och de nedersta från Stella Mccartney
                      
    
                
Den här har absolut ingenting med saken att göra bortsett från att det är ytterligare en vill-ha punkt på min lista; En fruktansvärt snygg byxdress

Ryktet stämde allt :D

Det första jag gjorde då jag kom till jobbet var att öppna Expressen Fredag, och se där ja :D Skit kul!

Asså jag har väl den skönaste chefen någonsin. Jag står i kassan, och helt plötsligt kommer hon springande och säger något i stil med:
Olivia, vad tycker du om den här läppglansen? Det är en sådan som sätter igång blodflödet i läpparna så att de blir fylligare. Du måste testa! Kom!
Så lämnar vi affären, helt obevakad och går in på Kicks och testar läppglanser, hahahah. Snacka om skön chef, varningarna jag fick om att hon skulle vara "förjävlig" som några sa stämmer verkligen inte :D

Nu blir det middag här hemma, gästerna är på ingång. Senare blir det förhoppningsvid utgång med Tobias och gänget. Ha en trevlig fredagskväll
     

När syrran är hemma får man passa på

Jag är ledig idag, vilket innebär att jag har långhelg :D Så igår var familjen här, vi åt pizza och kollade på antikrundan :P haha. Nu har jag galet brottom till bussen, jag ska åka iväg och jobba i några timmar. Sedan ska jag, om jag hinner, leta efter present till systern min :) Puss och kram på er
    
           

Elin 27 år, Tobias 19 år!

Nu har jag hört från två vänner att jag är med i Expressen idag, så nu får ni allt ta att hålla utkik ;) Själv ska jag ta och köpa en tidning påväg till jobbet senare :D

Nu ska jag gå ner och äta frukost med mor, och min syster som fyller år idag! Så ikväll blir det kalas här hemma, och eventuellt utgång med Tobias och hans vänner efteråt... Tobias fyller nämligen också år idag :D Så den här dagen är helt och fullkomligt tillägnad dem, puss och kram på er <3
    
    

En vårflicka i en snöstorm

Jag vaknade imorse av att solen sken in på mig genom mitt fönster, vilket genast fick mig att komma i vårstämning. Så då jag gick in i garderoben gick jag direkt till vår/sommarkläderna och drog på mig en klänning jag använde flitigt i somars. Jag går till bussen, solen skiner. Jag går av bussen, solen skiner fortfarande.  Jag sitter på biologi lektionen, snön öser ner! Vart kom det ifrån liksom? hahah. Jag frös lagom mycket när jag åkte hem ;P Men äsh då, det var värt det.

Jag fick en fråga angående mina kläder, om jag kunde lägga in mitt favoritplagg, mitt dyraste klädesplagg samt det billigaste osv. Jag tror tyvärr inte att jag kan välja ut en favorit, vartenda av mina klädesplagg är mina babies :P Dock kan jag säga att den här klänningen är en sommarfavorit for sure :D Den var så himla fin att ha till min svarta (borttappade/bortlånade) kavaj, sakna <3
    
Klänning - Gina Tricot (omsydd)
Skinnjacka och kavaj - H&M
    

Hur är det möjligt?

Hahah, asså jag förstår mig verkligen inte på det här :P Måste vara sjukt jobbigt att gå i sådana skor! Ingen klack och helt sjukt hög platå. Modellerna från Nina Riccis modevisning ser ju ut att klara det galant dock. Dessutom måste jag ju bara påpeka att var man än vänder sig nu för tiden så är det extrema axlar som gäller, och jag tycker att det är så rååhett! Speciellt när det gäller skinnjackor, yum.

Hur som helst, nu kommer jag komma försent till skolan för jag missade min buss :/ Varför kommer jag alltid försent när jag har sovmorgon? haha
    

Olivia tipsar

Nu har jag suttit i mitt kök tillsammans med mamma och pappa för att bl a få lite pepptalk. Utöver det hade jag även ett av mina många skrattanfall. Och då menar jag inte ett litet skratt som varar en längre stund, utan nu snackar vi asgarv, tårfyllda ögon, andningssvårigheter vilket ledde till hostattacker osv :P Vad vi pratade om och vad som hände lämnar jag dock till er fantasi ;P Imorgon har jag sovmorgon! Så snart ska jag gå och lägga mig så att jag får en riktig skönhetssömn inatt, det är jag mer än värd.

            Här får ni lite nyinkomna plagg, återigen bilder tagna med mobilen.
    
                                Fräsig mörkblå kavaj från Gina Tricot
    
                          Beiga mockapumps med nitar från Topshop


Dagens

      
           
                                   Mockajacka - Second Hand
                                           Skinnjacka - H&M
                          Rosa tröja och örängen - Gina Tricot
                                            Jeans - Bikbok
                                         Skor - Skopunkten
           

Lång dag

Just nu sitter jag i datasalen tillsammans med Tobias, Jonas, Anders, Lotta och Alex. Vi har skrivit på ett Kemi-arbete som jag och Tobbe nästan blev färdiga med :D Sjukt skönt att slippa göra det hemma. Nu har jag en lektion kvar, vilket är Biologi breddning. Det är några snubbar från Nordens Ark som ska komma och ha en föreläsning om fåglar, jag tror absolut att det kommer bli intressant! Jag slutar hursomhelst klockan 16.10, och då ska jag åka in till stan och lämna tillbaka skorna jag köpt från Topshop. Jag ska beställa dem från deras hemsida istället, då jag kommer vinna ungefär 200:- på det :D

Dock hittade jag ett par skor på en blogg aag besökte igår, och se vikla snyggingar! Är det någon som vet vart man kan lägga vantarna på dem? :D Puss och kram
                        

Expressen Fredag

Men så kuul, fick ytterligare ett mail av Elin Kling idag där hon sa att hon vill ha med en till av mina outfits i Expressen :D Jag vet inte i vilka upplagor jag kommer vara med, utan det återstår att se... gäller att hålla ögonen öppna :D

Imorgon ska jag antingen lämna tillbaka de bruna skorna jag köpte, eller byta storlek. Eftersom jag verkligen inte kan bestämma mig så överlämnar jag det åt ödet :P Jag köpte storlek 38, men de är lite för små känner jag, så därför ska jag byta de till ett par 39. Så finns det ett par 39 kvar kommer jag behålla dem, om inte så får jag lämna tillbaka dem och få pengarna tillbaka :) Sjukt bra ide va ;P Olivia är bruden med beslutsångest

Den här skit snygga väskan från Gina Tricot har jag lagt undan till imorgon, får se om jag köper den eller inte :D
(Bild från minoutfit.se)
    

Dagens

Nu är matteprovet överstökat! Vad jag har framför mig härnäst är ett biologiprov på 100 sidor, biologi är dock det ämnet jag tycker mest om (och naturkunskap :P) så det kommer bara att bli kul :D

Som jag skrev nedan så är det exakt 3 månader kvar tills jag tar studenten idag! Vissa tycker att det är lite sorgligt att sluta skolan, endast tanken på att de inte längre kommer befinna sig inom skolans trygga väggar skrämmer dem. Jag å andra sidan, vill inget hellre än att aldrig i hela mitt liv behöva sätta min fot i Hulebäcksgymnasiet igen!!! Jag vill börja leva livet, uppleva vad världen har att erbjuda och inte blunda för utmaningar. Jag är supertaggad ;)
    

3 månader kvar till frihet!!!

    
    
    
    

Hår och smink - igen

Nu har jag återigen fått ett antal frågor angående hår och sminkning, så här kommer ett gammalt inlägg om detta :)

Hår
Jag använder aldrig lock-tång då jag inte tycker att lockarna blir speciellt livfulla av det. Jag har spikrakt hår och vill ofta ge mitt hår lite självfall eller lockar, och det gör jag med hjälp av en platt-tång faktiskt. När jag var 11 år gammal fick jag lära mig hur man gör lockar med plattänger utav min kompis dåvarande frisör. Jag brukar göra som följande

1. Sätt upp håret i en klämma, och lämna underhåret hängandes. Se till att håret är snustort innan du börjar arbeta med plattången för bättre resultat.

2. Då plattången blivit varm tar du ett stycke hår (inte för mycket) och separer det från resten. För plattången till roten av håret, kläm åt och sedan rullar du plattången åt ett håll, beroende på åt vilket håll du vill ha locken. Och samtidigt som du roterar plattången för du den långsamt utåt till toppen av hårstråna. Ett tips är dock att man ska alltid snurra lockarna så att de kommer bort från ansiktet. Detta gäller för håret närmast ansiktet.

3. När du är färdig med första etappen släpper du gradvis ner mer och mer hår tills allt är färdiglockat.


I början tycker i princip alla att det är otroligt klurigt att få till själva snurren. Det tyckte även jag, men nu gör jag det på högst 5 minuter, och det är busenkelt :)

    
Smink
Idag tänkte jag endast visa hur jag gör när jag har mina svartsotade ögon, så det blir ingen grundsminkning eller sådär.

1. Använd först en hyffsat tjock pensel för att applicera på en svart/mörk ögonskugga på ögonlocken. 

2. För att sedan jämna ut och finslipa kan du sedan använda en smalare pensel. Jag applicerar gärna lite extra längs med ögongloben och ut med kanterna. Sedan kan man låta det avta ju längre in mot tårkanalen man kommer.

3. Använd en torr svart/mörk kajalpenna och stryk försiktigt på den på kanten under ögat. Det behöver nödvändigtvis inte vara så noggrant gjort med tanke på att man sedan skuggar ut det. Det kan du göra med en tops, eller bara med ett finger.  Vad som är absolut förbjudet är att det får inte bli som en svart kant som sagt, utan det ska vara en skuggning

4. Om man inte har alltför känsliga ögon som rinner kan man med samma penna även stryka på insidan av ögonlocken enda in till tårkanalen för att rama in ögonen ytterligare.  

5. Sist men inte minst, mascara :)
    


Smink 2
Är det å andra sidan detta ni har varit intresserade av så är det med hjälp av Bobby Browns blöta kajalburk som jag får detta resultat. Man får helt enkelt med en liten ensel, så är det bara till att stryka på. Jag brukar applicera så att jag håller mig precis innanför ögonglobslinjen.
    
          
          


Olivia tipsar

Dessa fransväskor är ju bara för snygga! Jag är för tillfället rätt sugen på en blå från H&M med silverkedja. Yum
                                Mobilbilder är väl för härliga ;P
    
    

Dagens

    
                                           Klänning - American Vintage
                                                     Skor - Din sko

Pluuugg

Asså jag har kommit in i en period där jag verkligen inte förstår varför vi utsätter oss för så sjukt tråkiga saker, som matte t ex. Vilken nytta kan vi möjligen dra utav att veta sambandet på en lösning till en differentialekvation enligt Eulers formel? Att det faktiskt finns mänskliga varelser som intresserar sig för detta är för mig helt oförståeligt. Hahah, hur som helst plågade jag mig själv genom att sätta mig i biblioteket efter skolan och plugga i några timmar inför matteprovet jag har imorgon. 

Ikväll är det ju body pump egentligen, men jag ooorkar verkligen inte det idag. Jag har sovit extremt lite, det var t.o.m. så att jag fick svimningsvibbar i skolan idag. Skärpning Olivia!
           

Bästa helgen

            Mmbah, helhelg med Richard = helt fullkomligt underbart! 
                           Jag är så kär så kär så kär så kär
    

What's new

Efter jobbet igår tog jag en sväng först till Bikbok och sedan Gina Tricot. På Bikbok hittade jag ett par strumpbyxor som jag blev väldigt sugen på att köpa. Men jag höll mig och gick vidare till Gina där jag hittade exakt samma strumpbyxor, fast 100 :- billigare :P Där hittade jag även en tröja som kommer vara så mysig till våren/sommarn. Tänk er den, bara ben, converse och skinnpaj, jag gillare. Nu blir det till att plugga matte. Puss och kram
    
                               Finns även att köpa i blått :D 149:-
    
                                                      Detaljer
    
           
                               Finns på Bikbok och Gina, 179:- på Gina
    

Jonas 19 år!

Idag fyller min bästis Jonis 19 år, hiphiphurraaaay :D

Gå in på på länken nedan för att lyssna till han och hans band :D
http://www.myspace.com/jefmusick

    
                                                     Eriks bild :)

Bilder från gårdagen :D

Bilder säger mer än ord, därför kommer här massa bilder från gårdagen. Jag kan säga att jag hade en så fruktansvärt rolig kväll! Det går typ inte att förklara. Polisen kom, och även ambulans... men det var ingen större fara :)

Ikväll blir det melodifestivalen och pizza med Richard för min del, en lugn kväll är precis vad jag behöver idag känner jag :P Men nu: omelett :D Puss och kram
    
    
    
    
    
    
    
    
      
    
    
     
    
    
    

Några fler

Nu ska jag dra och jobba, idag igen. Jag kan säga att jag hade grymt kul igår! Bilder får dock komma in senare, när jag slutat. Men här kommer tydligare bilder på gårdagens outfit. Puss och kram  
           
            
            
    

Kvällens

Nu bär det av till den här lokalfesten som jag hra pratat om. Det är Felicias nya pojkvän Gadd som har fixat det typ, tror jag :P Biljetten kostade iaf 100:-, så vi får väl se om det är värt det. 300 biljetter är sålda, så det lär ju ändå bli kul :D Vi har iofs alltid kul, vart vi än befinner oss, så det kommer bli mycket dans och skratt ikväll ;D Jag sover kanske hos Richard senare, får se vart vinden bär mig. Ha nu en grym fredagkväll så hörs och kanske ses vi. Puss och kram
    
Svart paljettklänning med rose naglar, läppar och insida väska ;P

Workwork

Just nu sitter jag i min obäddade säng, äter åseblandning (typ youghurt med frukt) och ska alldeles strax åka till jobbet :D Ikväll är det iaf fest vid Götaplatsen som gäller, men jag ska försöka hinna med att blogga ännu en gång innan dess... men brottom, det kommer jag att ha :P Puss och kram på er
    
                                  Rosa linne/klänning - vet inte :P
                                        Svart tubtop - Gina Tricot
                                                Grå tröja - Acne
                                              Bälte - Gina Tricot
                                Skinnjacka - H&Ms barnavdelning
                                                  Skor - Din sko
    
           

What's new

Okej hjälp mig! Ska jag behålla skorna, eller ska jag inte?
Jag köpte alltså de bruna skorna från Topshop idag, och jag vet inte om jag ska lämna tillbaka dem eller inte! Jag vet ju att jag borde lämna tillbaka dem, men samtdigt är de så fruktansvärt underbara!

Argument för att behålla dem: Så jävla snygga, kommer bli så fruktansvärt snyggt till sommarn speciellt. Jag ser solbrända ben, slitna jeans-shorts, oversize linne med en brun fränsväska över axeln framför mig...

Motargument: Kostar 1199:-, vilket jag inte vet om jag är villig att lägga för ett par skor just nu... Med tanke på att de är bruna är de inte speciellt lätta att använda i vinterårstid, hade de varit svarta skulle jag kunna haft dem till en svart skinnjacka och klänning redan imorgon.

Många av er vet hur jag har velat fram och tillbaka med huruvida jag ska köpa den otroligt populära skinnjackan från H&M. Och idag gjorde jag ett val. Jag stod i kön till kassan, med den sista 34an kvar i hela stan! Men jag tänkte verkligen efter och kom fram till att jag inte ville ha den, alla har den ju verkligen så jag kunde helt enkelt inte göra det...tyvärr. Så jag hängde tillbaka den och var påväg ut då jag hittade denna underbaringen på barnavdelningen ;D hahaha, H&Ms barnavdelning is the shit ;) 100 :- billigare än den andra och ser dessutom typ likadan ut :P 
    
    
    
    

Dagens

     
                                                    Myströja - Monki
                                       Halsduk - Farmors stickning :D
                                                      Skor - Din sko
            
    

Torsdag

Tjäääna :D Först och främst: anledningen till att det inte kommer in några nya inlägg förän ganska sent på dagarna är för att jag alltid kommer hem så fruktansvärt sent. Var tar tiden vägen kan man fråga sig.

Jag åkte som sagt hem till Richard igår, jag sov även över där. Och jag kan ju säga att det var så fruktansvärt nära att jag inte gick till skolan idag :P Han var helt ledig idag, men jag lyckades masa mig iväg tillslut iaf. Eloge till mig! Jag lovade ju att jag skulle ta en bild på honom igår, vilket jag glömde tills jag precis skulle iväg till bussen imorse. Men jag fick ett kort iaf, hahaha. Han var inte så pepp över att vara med på bild men man ser ju lite av honom iaf :P

Efter skolan satt jag kvar lite extra för att skriva på ett fördjupningsarbete vi fått i Biologi breddning, om fåglar. Nu kanske ni blir förvånade, men jag tycker verkligen att det är skit kul! Jag har en fågelfantast till pappa, vilket har resulterat i att jag tycker att det är så sjukt intressant. hahaha. Så nu har jag smörat in mig som sjutton för vår lärare för att visa allt jag kan, hahaha. Så jävla rätt ;)

Efter det åkte jag in till stan med Frida, där mötte jag även upp Arvin, David och Martin som ska åka till Thailand imorgon! Grymmebra. Vi gick runt, åt och tjötade typ. Sedan åkte jag till Allum en snabbis och sedan hem, och här sitter jag nu :D Och nu ska jag äta äppelpaj! yuuuumy
    
                                            hahaha smart lösning ;)
    

Skofrossa

Jag har lite beslutsånget över vilken färg jag ska köpa :/ De svarta är mer lättanvända, medan de bruna kommer vara sååå snygga till ett par slitna jeans, vit klänning och en brun väska i sommar. Jag överväger faktiskt de svarta för tillfället, dock får jag beställa dem från internet i sådana fall, eftersom storlekarna är slut i butiker. 

Jag älskar ju verkligen skyhöga klackar, men i dessa blir jag ändå 1.86... kanske lite väl högt :P Äsh då, man lever bara en gång... eller nått... haha
                                                      (mobilbilder)
    
                                               
                                            
     
    

Dagens

Ikväll ska jag få träffa min älskling! Har inte träffat honom på en hel vecka nu, helt galet. SÅ jag är suuuperglad :D Han slutar dock inte förän klockan 22, så det får bli efter det.

Jag kan inte förstå det, när man har pengar att spendera så hitter man inte någontign! Okej det där va att ta i, jag kan bara inte hitta några skor jag vill ha! Eller okej där ljög jag igen, jag har snarare beslutsångest över vilka jag vill ha :P Åh, jag som så gärna vill ha ett par nya skor till helgen...

Här är hur som helst dagens outfit. Puss och kram på er
    
                                Grön jacka och stickad tröja -Veromoda
                                                    Jeans - H&M
                                               Converse - Karltex
            
     

Olivia tipsar

Asså jag kan inte förstå det, jag och Tobias har nu kommit överens om att vi ska träffas klockan 8 i skolan imorgon och plugga inför provet, det ni! Och vi börjar inte förän klockan 10, haha. Snacka om överambitiösa.

Jag har nu tre saker att inhandla i veckan, och jag ser verkligen fram emot att få göra det! hahaha, jag tror att jag ska shoppa imorgon efter skolan. Jag kommer ju behöva muntras upp efter det sketans kemi-provet vi har :P Nu ska jag titta vidare på den rätta för Rosing, kanske det sämsta programet jag sett i mitt liv. Puss och kram
         
Urgullig klänning från MQ! Denna bild är inte riktigt till klänningens fördel, men den är verkligen underbar

Cornelia ut på äventyr!

Waaaah!!! Jag vet inte om jag har nämnt att min syster är modell lite vid sidan av, men det är hon i alla fall. Och under en tid nu så har det varit på tal om att hon ska få åka till Paris och vara modell för Acne. Och imorse fick hon svaret:
HON SKA ÅKA!
Jag är heeelt hyper just nu! 10 dagar ska hon spendera underbara Paris och hon åker redan imorgon, fattar ni eller! Så nu ska jag hjälpa henne att packa :D 

                   
          
       

åh vad trött jag blir

Anledningen till att jag inte la in en bild på Richard är för att jag inte har någon bild på honom :P Men jag looovar att jag tar en på honom imorgon när vi träffas ;) Puss på er

jag är glaaad

Visstvisst, provet imorgon kommer verkligen gå åt skogen. Är det någonting jag är så dålig på så är det kemi, och det är på grund av att jag inte har varit på några lektioner tyvärr... Och det kan vara bland det värsta som finns, att försöka förstå någonting helt nytt utan genomgång eller någon att fråga. Menmen, jag brukar lyckas klara mig så jag hoppas på det :D

Det som får varje dag i mitt liv guldvärda är mina underbara vänner. Buller är bland de personer i världen jag älskar mest och som betyder så otroligt mycket för mig. Igår, då jag satt och pluggade och kände att allt verkligen var kört så fick jag ett sms av honom:
Är verkligen glad att jag har dig. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta! Ville bara säga det. Älskar dig! Puss
Äkta vänner känner när man behöver stöd <3
Senare på natten, 01.52 rättare sagt, så fick jag ytterligare ett sms:
Jag har en glad nyhet till dig :D så ring mig efter tolv när du kan imorgon så ska jag berätta! pusspuss
Nyheten var att jag ska gå modell på hans modevisning den 25 april! Förra året gick jag modell för hans klasskompis Elmira, verkligen superkul! Han vet att jag verkligen älskar sådant, men samtidigt vill han att jag ska sitta på första raden och titta. Men för att göra mig glad så sa han nu att jag ska få gå :D

En annan skit rolig sak är att han håller på att sy en klännig till mig :D Jag fick ett tygprov häromdagen, och det ser mycket lovande ut ;)
    
                                              Färgen på klänningen :D
                                     Bilder från förra årets modevsning
    
           
    
     
           

Bikbok

Nu har jag ännu ett prov överstökat, yeey :D Så nu har jag bara kemi- och matteprov kvar :) Och så har vi dessutom fått ett biologiprov på 100 sidor om två veckor som jag måste börja plugga på snart :/ Att skolan måste ta så mycket tid! Men som sagt är det inte alls långt kvar nu, så det är bara att lägga i alla krafter man har kvar.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Bikbok har veeerkligen ryckt upp sig. De har en hel bunt av godbitar, och har dessutom en råläcker stylebook! Jag är sååå sugen på en heldag på stan!!! Jag tror att jag ska unna mig det på antingen onsdag eller torsdag :) Att det kan vara så roligt är ju förunderligt, haha. Puss på er
    
    
    

Nytt rekord

Jisses! Bloggen har nu även passerat 400 gränsen, och det sammanlagda antalet besökare låg på 900-någonting. Jag lovade ju en frågestund vid 400, men jag skjuter fram det ytterligare med tanke på att jag hade en för inte alls länge sedan :) Men jag blir suuuperglad ska ni veta, yeeay :D

I samband med detta slänger jag även in dagens, kände mig verkligen som Olivia Newton John, hahaha :) Puss och kram på er
    
                                      Byxor med skinndetalj - Weekday
                                       Linne (klänning) - Style by stars
                                                      Bälte - Bikbok
                                                  Skor - Skopunkten
    


Paljetter

Vad tyckte ni om Agnes Carlssons paljettdress på melodifestivalen, hiss eller diss? Jag tycker då att det var råhett!!! Hade jag fått tillfälle att dra på mig en sådan någon gång skulle jag absolut göra det. Hennes sång däremot, fyyyy va dåligt det gick för henne... synd
    
    
                            


Beck kväll

Om 7 minuter börjar Beck, och jag som är sjukt degig har fixat mig en kopp med varm choklad och gosat ner mig under filten i soffan. Min dag har spenderats främst i min säng, där jag har suttit och läst om modernismen och alla dess ismer... jag är lite ledsen över att jag missade acnes utförsäljning, men man kan inte hinna med allt :) Jag saknar Richard helt sjukt, han har tillbringat helgen hos sina släktingar i Mariestad. Men förhoppningsvis får jag träffa honom på torsdag :D Jag har så mycket plugg de närmaste dagarna, så jag hinner inte riktigt med allt :/

Style by stars har fått en ny kategori till sin hemsida; student. Det fick mig att tänka på att det är bara 100 dagar kvar tills jag tar studenten!!! Det är helt galet vad fort tiden går! Hör kommer iaf mina favoriter från stylebystars som finns tillgängliga för tillfället.
    
    
    
    
Det här är min absoluta favorit, dock finns den aldrig i min storlek tyvärr :/ Så någon av er kanske kan fröjdas med den :) Finns att beställa i storlek 36. Om den inte kommer in storlek 34 har jag tänkt att jag ska beställa klänning längst upp istället :)

Två partklänningar

Ja här kommer de två nya partyklänningarna från H&M. Vilken fantasi jag har, samma klänning i två färger ;P hahaha. Nu kanske ni tycker att jag har shoppat mycket på sistone, men jag har hittat saker för otroligt bra priser, och jag hade massa pengar över från förra månaden. Och så har jag ju precis fått studiebidraget nu också :) Så nu har jag endast två saker kvar att köpa, och jag vet vart de finns och för hur mycket. Får se när jag tar mig tid för att köpa dem bara :)

Jag fick ett tips att jag borde börja sälja gamla kläder här på bloggen, det kan jag absolut göra. Dock har jag rensat ut garderoben för inte alls så länge sedan och då gav jag bort allt :P Men när det är tid för det igen så kan jag absolut göra det :D

             
      
Kommer bli råsnyggt med min nya skinnjacka som jag tänkt att jag ska införskaffa mig någon gng snart :P

Min baby

Nu har jag fått en hel del frågor angående Richard; varför jag inte skriver om honom på bloggen, om vi har gjort slut, om hur ofta vi umgås, hur han ser ut, om jag kan lägga in bilder på honom, hur vi träffades osv.

Så nu tänkte jag att jag skulle slå mig ner, skriva om min och min underbara pojkväns resa tillsammans, haha!
Richard är en kille som gick ett år över mig i gymnasiet, jag la märke till han och hans gäng ganska direkt då jag började ettan. Men jag var en tjej som verkligen inte ville ha pojkvän då jag hade blivit bortskrämd av alla dessa fruktansvärda, avundsjuka, jobbiga flickvänner som alla tjejer visade sig vara efter att de hade fått pojkvänner. Jag kände att detta verkligen inte var någonting för mig. Men när vi sedan började få närmare kontakt med varandra, och jag kände att jag började få djupare känslor för honom så fegade jag ur och stötte bort honom, detta var för över ett år sedan nu. Men det var inte så seriöst ändå, han var kär i typ 3 tjejer samtidigt :P Så jag använde en av dem som täckmantel för att "komma undan" trots att det egentligen var den exakta motsatsen till vad jag ville egentligen. Det enda jag ville var att överkomma min rädsla och få vara tillsammans med honom, att få tillbringa varje liten sekund i hans famn. En tid gick och på något mirakulöst sätt som jag faktiskt inte riktigt kommer ihåg hur det gick till, så började vi umgås ganska mycket igen. Denna gång fegade jag inte ur, och det ledde till vart vi är idag. Vi har varit tillsammans i 2 ½ månad ungefär, och jag har nog varit kär i sisådär 5 månader. Med tanke på att han jobbar och jag pluggar har vi tyvärr inte tid att ses så ofta som många andra par kanske har. Men det tycker jag bara är positivt. Jag bygger upp en längtan efter att få vara med honom mellan varje gång att jag inte kan slita mig ifrån honom då vi ses, och varje dag tillsammans med honom är det som att bli kär på nytt, skit svårt att förklara. Vi pratar varje dag och ses kanske en gång i veckan.
Jag tycker att jag skriver om honom här på bloggen, men jag kan skriva mer om honom om ni vill veta mer, inga problem ;)

Och nu avslöjar jag vad det är jag har undanhållit från er läsare och som har varit anledningen till min lilla depression
Om 35 dagar flyttar Richard till Australien, på obestämd tid. Han åker ner med fyra killkompisar för att jobba, resa och ha kul. De har planerat att vara borta i ett år, men det beror helt på vad som händer. Det kan bli både kortare eller längre tid än så. Jag är superglad för hans skull, verkligen, men jag kan inte förneka att jag varje kväll innan jag somnar fäller en tår över att personen jag älskar mest kommer befinna sig på andra sidan jordklotet, och vårt enda sätt att kommunicera kommer vara genom internet eller telefon. Det känns rent ut sagt för jävligt. Sedan får vi se vad som händer med vårt förhållande. Jag sa att jag vill ha ett öppet förhållande under tiden han är borta, och det är inte på grund av att jag vill ha möjligheten att hålla på med andra, utan för att jag inte vill att han ska känna sig bunden till mig på grund av att jag är hans flickvän. Ett år är en lång tid, och jag vet inte vad vi kommer ha för känslor för varandra när han kommer hem igen. Men jag lever i nuet, och vad jag känner nu är obeskrivlig kärlek gentemot honom. Han är min baby och jag hans troll <3
    
Min sysselsättning under lektionstid ;P Tittar man igenom mina anteckningsblock hittar man liknande teckningar på var femte sida ungefär ;) hahah


My surprise

Jag har ju helt och hållet glömt bort att berätta om överraskningen jag fick i torsdags! Jag var ju som ni kanske vet på födelsedagsmiddag hos Hanna, och så säger hon och Camilla till mig:
"Olivia, vi har en överraskning till dig, häng med ut på balkongen nu"
Får att göra hela historian kort så kan jag säga att HANNA OCH CAMILLA HAR BJUDIT MIG PÅ EN RESA TILL TUNISIEN! Och då snackar jag 4+ hotell, balkong med utsikt över havet, gigantisk pool med bar i mitten såklart.. och sist men inte minst all inclusive! Mat, sprit, you name it, helt gratis och i hur mycket mängder som helst! Och jag betalar inte ett skit! Jag är glaaad :D Det är inte förän den 17e juni, men det blir en grym start på "sommarlovet" för min del iaf ;) Man kan ju fråga sig varför de fick för sig att göra detta, svaret på den frågan är att jag har de bästa kompisarna i världen ;)
         
             Asså fattar ni hur underbart det kommer bli! mmmmbah

RSS 2.0