Balen!!!

Balen var absolut långt över förväntan, jag hade så sjuuukt roligt!!! Jag har dansat och haft mig hela natten att jag kan knappt kan röra min kropp idag. Mina fötter känns helt uppsvullna och ryggen värker som sjutton, men det var så värt det :D Sen så är jag väl inte jätteförvånad att jag hade kul då jag har kul även om det skulle vara den sämsta festen någonsin :P

Jag lovade att jag skulle hälsa till er läsare från hulebäckstrean, hahah tack för en härlig kväll och era härliga dans-moves ;) Skit kul att så många från Hulebäck läser min blogg, hade jag ingen aning om :D

(Hulebäckare, alla bilder kommer upp på facebook inom en snar framtid ;))
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
     
    
                                Den här filmen vill jag seeeee!!!
    
    
    
    

It's a beautiful day

Min baldag är här och tack och lov så skiner solen! Om sisådär 7 timmar kommer jag (förhoppningsvis) att vara helt iordningfixad och sitta hos Anders eller någon och kanske dricka ett glas vin (?) Jag vet inte om detta framgått men jag har inte riktigt sett fram emot balen sådär suuuper mycket då jag tycker att det är en sådan sjuk hype över det hela. Jag ser så mycket mer fram emot studenten! Trots detta ska jag nu iväg till skolan en sväng, kanske hoppar in i solariet en sista gång, sen blir det balförberedelser... Köpa löshår, lösögonfransar, se att klänningen sitter där den sitter osv. Och tänk, idag får ni äntligen se kläningen :)
Topp - Gina Tricot Marinblå shorts - Avklippta coop-byxor ;) Kofta Monki Skor Fiorucci accessoarer 
    
    
Vad gör man om man har fett hår och inte orkar tvätta det? Gör en inbakad fläta ;P
    


Olivia tipsar

Såhär framåt kvällkvisten tänkte jag bara tipsa er som inte har kunnat hitta den blazerkavajen jag köpte på Weekday för ett tag sedan. Den finns att beställa på

http://www.urbanoutfitters.co.uk/page/europe
           
För er som liksom jag själv blev förälskade i Elin Klings kavaj jag visade för några dagar sedan kan jag meddela att även denna finns att beställa därifrån :)
           

Bullers student!!!

Idag tog som sagt min barndomsvän Christopher Buller studenten. Han och jag har varit vänner genom vått och torrt i alla år, är så troligt tacksam över att jag har honom som min bästis <3 Jag älskar dig, BFs forever ;)
Fatta att han just i denna stund har sin studentfest och säkerligen dansar rumpan av sig! Jag vill också!!!
    
    
    
      
    
        

Dagens

Den här dagen asså, haha streeess! Sandra sov över hos mig inatt, ändå kom jag iväg till skolan. Jag hade nämligen prov idag, ett religionsprov som höll på från 10.00-14.00. Jag som trodde att jag skulle bli färdigt jättefort hade bokat en soltid 13.20, men icke. Klockan 13.59 rusar jag ut från klassrummet för att hinna med bussen in till stan, som jag självklart missar :P Detta leder till att jag inte hinner  till Bullers utspring, för han har tagit studeenteeeen, fyfan va han är bra! Istället åkte jag hem där jag nu sitter, och vi (jag, mor och far) ska alldeles strax göra oss iordning och åka iväg på hans mottagning. Jag kan inte fatta att snart är det min tur!

För tillfället sitter en blå-våt randig tröja på från H&M, svarta byxor och kavajblazer från Weekday, solglasögon från Gina Tricot och mocka-skor från Din sko. Men nu ska jag genast hoppa in i Bullers klänning :D
           
  


I love

Jag har blivit sådär riktigt förälskad i stora bruna träarmband. Jag finner ingen mening med smycken som inte syns, sticker de inte ut får de va :P Jag har köpt en hel bunt med liknande armband som jag kaaanske kommer ha på balen... mjaa det återstår att se :)

Om sisådär 20 minuter kommer Sandra hit :D Då blir det röj, haha
      

Dagens

Är det bara jag som la märke till att det är storm ute idag? hahaha asså helt sjukt! Kändes nästan som att jag tappade fotfästet vid vissa tillfällen :P Här har vi en nysolad Olivia påväg hem från skolan :) Jag var till och med så duktig att jag bokade en soltid imorgon också.
På sitter en aprikosfärgad New York t-shirt från Weekday, jeans från H&M, skinnpaj från H&M barn, silvriga glad.sandaler från Raglady, väska från Miumiu och solbrillor från Gina Tricot
     

    


The new colour

Jaa här har vi den nya färgen på håret, vet inte om man ser så stor skillnad på korten just men det är iaf ljusare utan mörka slingor i. Ville få det att se sommarblekt ut :) Jag är iaf supernöjd, och det passar så bra till balklänningen och sådär också :D 
    
           

Byebye

Säg hej då till hårfärgen, imorgon är den borta. Får nästan lite ångest eftersom jag fått så många komplimanger av er på sistone... menmen, får hoppas att den nya blir minst lika bra :)
      

Dagens

Jag som hade tänkt att jag skulle hinna med så mycket idag har knappt hunnit med någonting. Jag skrev ett arbete när jag vaknade, sedan har jag varit med min morkäremor hela dagen. Vi har varit i stan, vi har ätit god mat (som jag dock inte fick i mig så mycket utav) och lite sådär :) Och så har jag pratat med Richard :D!!! För att jag inte ska känna mig helt värdelös ska jag sätta mig och plugga nu. Har fysik- och kemiprov imorgon. 

          Tröja Resteröds Bikini Lindex Jeans Replay Gula Keds Karltex
    
    
Svar på fråga: Ja jag är oftast ganska brun, jag tycker dock inte att jag är så brun nu. Här är bilder utan smink, jag ska sola solarium imorgon tror jag :P Har ju för tusan bal på fredag! 
    


Svar på frågor

"Hur gör du för att få ditt och din pojkväns långdistansförhållande att fungera? Min pojkvän ska också ut och resa, visserligen bara i 6 månader men jag förstår inte hur jag ska klara av det! Jag håller på att bryta ihop, hjälp mig! Har du några tips på hur man får det att fungera, hur har du mått?"

"Tufft att han flyttade. planerar du att också flytta till andra sidan jordklotet efter studenten? hur klarar man annars ett förhållande om man inte vet när man ser varandra igen, det är ju liksom ingen resa man gör öven en helg för att hälsa på.... eller vad har du för planer efter studenten? :-) /Amanda"

Svar: Tro mig, jag vet precis hur du känner dig. Och jag kommer svara helt ärligt. Jag har vetat sedan i januari att han skulle åka, och han åkte i april.. dvs jag hade god tid på mig att förbereda mig. Men det var inte förän dagen innan som jag insåg att det faktiskt var på riktigt, att han faktiskt skulle åka. Jag skulle hem och äta middag med hans familj dagen innan, och jag var så sjukt nära på att inte ens åka dit. Jag satt i min säng och skakade, tårarna rann, jag hade andningssvårigheter och jag hade mobilen i handen och tänkte skicka iväg det där smset jag hade skrivit där det stod att jag inte skulle klara av att åka dit. Men trots den fruktanvärda rädslan åkte jag dit iaf. Under hela middagen försökte jag med hela min kraft att hålla masken men lyckades dessvärre inte så jättebra. När vi låg i sängen slog det mig att det var sista gången jag skulle sova i hans famn på så länge vilket resulterade i att allt bara brast. Att se honom försvinna upp för rulltrappan in i gaten på flygplatsen var det jobbigaste jag varit med om i mitt liv. Jag trodde aldrig att jag skulle förmå att må så dåligt någonsin!!! Men efter den punkten blev det bara bättre och bättre. Varje morgon när jag vaknar loggar jag in på facebook (tragiskt nog:P) där vi skriver till varandra varje dag. Han ringde mig idag när jag var på stan med mamma vilket slutade upp med att jag stod och skrek på gatan. Vi skickar sms, vi skickar bilder... Det är viktigt att komma ihåg att det är okej att brista ibland, men låt det inte förstöra dig! Se till att fortsätta att hålla uppe spänningen med att ha ett förhållande och kämpa för att få det att fungera, love is it truly something worth fighting for, so put your heart and your soul into it and make it work! Blicka framåt och föreställ dig den dagen ni återförenas igen. Tro mig, du kommer klara det, det är bara så värt det

Svar: Nu ska jag avslöja någonting som jag egentligen inte vill säga då det inte är säkert ännu. MEN HAN KOMMER HEM SNAAAART!!!! Eller kanske då :P Jag vill inte stressa honom då det är en helt otrolig resa och jag vill att han ska uppleva den till fullo, det är han mer än värd! Men vill han komma hem så är det inte precis som att jag klagar ;D Men jag hade tänkt att jag skulle åka dit jag med, efter att jag tjänat ihop lite pengar. Jag planerade iprincip mitt liv efter studenten för att kunna åka dit. Men nu kommer han nog hem om inte sådär alltför lång tid. Så det blir en svensk sommar (bortsett från veckan i Tunisien), jag hoppas på att hitta ett jobb också. Och sedan vill jag gå en textil-kurs till hösten. Sedan ska jag även läsa upp lite ämnen på Kumvux

Eventuella studentfest-skor

    
                Ett av alla par jag velar mellan att köpa till studentfesten... I love

Dagens

Jag överdriver inte när jag säger att jag har sovit 2  timmar inatt, ändå känner jag mig superkry :P Igår pratade jag med min baby i 2 hela timmar, förstår ni att jag sprudlade av fullkomlig lycka! Jag satt och grät som en fåne samtidigt som jag skrattade åt mig själv typ :P För er nya läsare kan jag säga att min pojkvän har flyttat till Australien med ett gäng grabbar och ska bo där på obestämd tid :) Jag ska nog inte ens ge mig in på att försöka förklara alla känslor som flög igenom mig igår utan istället återgår vi till sömnproblemet jag hade inatt. Jag la mig vid ett-tiden och låg och vred och vände på mig i flera timmar. Jag kunde inte ligga under täcket för då började jag svettas, jag kunde inte ligga över för då började jag frysa. Jag kunde inte sluta tänka på konversationen jag hade haft med min baby tidigare under dagen. Jag funderade över plugg, över balen, över min födelsedag och you name it. Men som sagt, jag mår finfint ;)

Idag sitter min rosa-blommiga korsett från H&M på tillsammans med ett par jeans från Weekday  och vita keds
     
    

En ängel till mamma

För bara en liten stund sedan fick jag reda på att min käre mor har gått till skomakarn med tre av mina skor för omklackning, varav ena paret (på bilden nedan) är de jag ska ha på mig på balen :) Jag fick välja mellan nya balskor eller nya studentfestskor, om med tanke på att dessa passar perfekt till balklänningen satsar jag på ett par råfräscha till studenten istället :D Hur som helst, bra initiativtagande mamma! Och inte nog med det utan hon hade köpt en present till mig dessutom. En lock- och plattång i ett från Babyliss. Min mamma är allt bra hon. Tacktacktack!
    
    
    
    


om jag hade pengar.. shalalalala


Nej nu blir det sängen. God natt och sov sött. I know I will <3

The shoes

Här kommer som ni önskade lite tydligare bilder på skorna jag hade på mig igår  :)

Klackhöjd: 11 cm
Färg: svart
Material: mocka
Köpta på: DIn sko
    
    


Kate Moss <3 Topshop high summer collection 09

Finns väl ingen som har kunnat missa bilderna som följer från Kate Moss's nya kollektion i samarbete med Topshop. Bilderna är helt ruggigt snygga, min favorit är absolut tunikan på den översta bilden. Grå med silvriga detaljer och dessutom så är den genomskinlig, I like! 
    
    
    
Även BIKBOK kommer köra på detta stuk på sin höstkollektion, bilder på deras stylebook har dock inte kommit ut än, så vi får nöja oss med deras underbara sommarbilder så länge.. Inte mig emot <3
    

Bilder från igår

När jag väl kom upp ur sängen mådde jag fortfarande fruktansvärt, men fick lite skuldkänslor över tanken av att en hel lördagkväll skulle gå till spillo. Så när jag fick ett sms av Caiza som frågade om jag ville komma in till stan för en kopp kaffe svarade jag ja. Jag trodde det skulle bli en tidig hemgång, men icke. Jag kom hem vid 3-tiden inatt. Kvällen spenderades på Lilla London, hos Buller, och sedan återigen på Lilla London. Jag drack dock bara vatten kan tilläggas :)
    
                                  Hanna och Buller på Lillan
    
                          Buller, Hanna och Caiza i lägenheten
    
Här låg jag och tänkte passa på ett ta en tupplur när vi helt plötsligt skulle gå till Lilla London igen


Bilder från i fredags

Som ni förstått mådde jag inte väldans bra igår. I fredags var jag nämligen först med Sandra, sedan blev det att jag gick över till grannen som hade lite myskrök. Det var banne mig värt att offra en lördag för jag hade fruktansvärt roligt :D
    
                            så mysiga!... don't you just hate it ;P
    
                           Jag kände mig tvungen att komma och förstöra ;P
    
    
    
                     Jag hoppas ni lägger märke till min tunga, viktig detalj

Fika

Nu ska jag åka in till staden för att fika med Caiza, det blir en lugn lördag idag och det ska bli väldans skönt. Förhoppningsvis kommer jag hem tidigt också, så att jag kan plugga lite. Jag kom nämligen inte ur sängen förrän halv 7, så hela min pluggdag försvann kan man ju säga. Nu är det brottom! Ha en fin lördagkväll allihopa
           
           
           

Svar på fråga

Vart hittar man snygga studentklänningar? Vill helst ha en vit :) Du som har himmelsk stil kanske kan bidra med några tips ;)

Jag är ganska kräsen vad gäller design, struktur, material osv på klänningar där eventet är betydelsefullt för mig. Jag har därför designat balklänning, studentklänning och studentfestklänning själv för att få de precis som jag vill ha dem. Lite överambisiöst kan tyckas men äsh då :P Balklänningen avslöjar jag fortfarande ingenting om, jag kan dock säga att många förändringar har gjorts sedan sist jag skrev om det ;P Studentklänningen är väldigt stylein-insiprerad med flätade detaljer och studentfestklänningen är bara så party som den kan bli ;D 

Trots detta har jag många butiker att rekommendera! Jag tycker själv att det är snyggast om man har en enkel klänning i helvitt utan en massa krussidull. Jag råder er att inte ha klackar på utspringet, och inte heller tubtop-klänning. Tänk på att man vill kunna hoppa som en idiot utan att få ont i fötter eller visa brösten ;)

1. Jag var så nära på att själv köpa en studentklänning på Cubus som är riktigt fin. Kunde dock inte hitta någon bild på den, men jag är säker på att ni kommer förstå vilken jag menar då den är den ultimata studentklänningen. Cubus har ju även 30 % rabatt denna vecka så passa på ;)

2. Alla budget-kedjor såsom H&M, Gina Tricot, Veromoda, Vila, Rut m.fl. Hope och Lindex har ett stort utbud vita klänningar. Jag köpte själv en klänning på H&M nyligen som skulle passa finfint som en studentklänning så där är det bara att välja och vraka.

3. Kan man tänka sig att lägga en störra summa pengar för den så rekommenderar jag starkt  Fiorucci, Grace, Filippa K och eventuellt NK.

4. Sedan får vi inte glömma alla fjortisbutiker i staden. Jag har själv fyndat flera söta klänningar i dessa butiker, så man ska inte ha förutfattade meningar ;) Jag kan inte namnen på dem men det finns bl.a en i femmanhuset på övervåningen, en bredvid Mc Donalds vid Kungsportsplatsen och en i samma passage som Svea, Hope och Fiorucci.

dålig uppdatering

Jag mår så fruktansvärt dåligt just nu. Blev alldeles för mycket igår, vilket straffar sig dagen efter... och jag som aldrig varit bakis förrut... fyyy... jag uppdaterar igen när jag mår bra, eller åtminstone förmår att resa mig ur sängen :P

Mobilbilder

Jag äger ingen egen kamera då jag tappade min förra i en plastpåse med vin :P Jag brukar alltid låna min fars systemkamera, men nu är han och mor på landet så jag är utan. Igårkväll åkte jag hem till Buller, dit även Hanna och Camilla kom. Vi hade skitmysigt verkligen, men det blev dock inte så sent då jag valde att få skjuts hem av Hanna. Vi träffade även Sandra och Vasse en snabbis, sedan satt jag och kollade film med syster och Isaac. Båda mina systrar bor ju i Oslo, men Cornelia kom hem igår igårnatt för att hälsa på :) Det blev alltså en degdag igår, otroligt skönt!

På mig igår hade jag en jeansjacka från Crocker Elins (syrran) New york tisha från Weekday Svart tubtopp från Gina Tricot och avklippta nylonstrumpor ;) Och ankelboots till det såklart
    
      
           


Elsho 19 år

                    Idag fyller min älsklingselsho 19 år, grattis hjärtat!
    
    Buller, Elsho och jag på hennes 18årsdag... den var inte å leka med asså ;P

Kavajer <3

Jag är lite sådär överförtjust i kavajer, speciellt orkesterjackor. De på bilderna nedan är Elin Klings såklart, och jag är helt kääär i båda två! Åhh vad jag hade gjort mycket för att få ha båda två hängades i min garderob <3 Och älskar det hon gjorde med avklippta nylonstrumpor under shortsen... hmm, ja det ska jag allt testa :D

Minns jag inte helt fel nu så är den blå-vita från Urban Outfitters och den blå-guldiga har hon fyndat på Second Hand
    
    

Partysugen!

Jag skickade precis in en kemi-rapport och ska genast hoppa på nästa arbete. Jag har nog aaaldrig varit så partysugen som jag är nu. Jag hade gjort mycket för att få ytterligare en kväll på femvånings-placet i Prag och bara dansa loss! Den veckan var helt underbar, tror aldrig att jag i hela mitt liv har skrattat så mycket! Och jag har skrattat mycket i mina dar vill jag lova ;D
    
    


Helg!

Nu är det äntligen helg, och långhelg dessutom :D För mig blir det inte mycket till ledighet dock, pluggpluggplugg... Min dag idag har spenderats i skolan, i stan och i solariet ;) I stan träffade jag Buller, mycket trevligt. Jag träffade även Caiza, då passade jag självklart på att fråga henne om hon kan tänka sig att sy klänningar åt er. Det skulle hon kunna tänka sig att göra, då går det dock via mig :) Men det får bli ett senare projekt då vi båda har mycket att stå i just nu :) Nu blir det plugg, sedan får jag se om jag har ork att träffa vänner senare.

Bläää nu kommer jag inte höra från mitt <3 på treeee dagar, hur ska jag klara mig
    
    
                    Kornblå klänning från Topshop och converse <3

Caiza Björlin

Här är bruden som syr upp alla mina klänningar. Klänningen hon har på sig är självklart hennes eget verk, så sjukt duktig är hon :D
    
                       Se så fint jag har klippt ihop bilderna ;P

Nelly

                             Jag måste medge att jag är sugen :P
                                                  Nelly.com
                                 

Tisdag

Ett kemi-prov överstökat! Nu har jag bara 999 andra prov kvar ;P haha ne men det är alltför mycket nu. Varje dag hör jag en ny person som säger att de precis gjort det sista inför studenten, och att de nu bara kan luta sig tillbaka och chilla. Sånt gör mig så ledsen :P Men vill jag bli färdig någon gång får jag röra på påkarna. Därför ska jag genast ta något att äta och sedan skriva färdigt en kemi-labrapport och ett religionsarbete. Sedan måste jag skriva ett arbete i Praktisk Marknadsföring... för tredje gången!

Haha vår humor är bäst Sandra ;P

sandra säger:

klart du ska va brunooo

sandra säger:

vem vill inte va han! hahaha
    
    


1 månad

Fattar ni att om en månad kommer jag att spendera min andra kväll i Tunisien med mina babes Hanna och Camilla. Vi ska parta och dansa tills våra ben inte klarar att bära oss, jag längtaaaaar sönder mig! Och kan ni tänka er att puddingarna bjuder mig på resan, all inclusive, ååh de absolut bästa <3
       
        Det är inte just det här hotellet, men något liknande ;P

Slappmåndag

Jag skulle egentligen ut och paddla kanot idag vilket jag egentligen såg fram emot väldigt mycket då jag tycker sådana utflykter är så sjukt mysiga. Men då jag kollade vädret igårkväll stod det att det skulle regna, därför struntade jag i att ställa klockan imorse. Och så är det ju strålande sol när jag vaknar! Hur surt är inte det. Så istället för paddling blev det en dag ute i solen tillsammans med då vi pratade om allt inför studenten. Så sjukt mycket som behövs fixas! Det blev självklart lite plugg också, men inte mycket :P Måste nog återgå till det snart, har trots allt prov imorgon :/ Ikväll ska jag även hinna med att skriva en kemi-labrapport och påbörja ett religionsarbete
     
    

Bullers baaal!

Idag hade angeredsgymnasiet sin bal, dvs Bullääär! Han var självklart superstilig, och jag var så stolt :D

Efter att vi hade kikat på dem jag gick och Sandra en snabbis till Diamond Dogs, en kille kom nämligen fram till oss och frågade om vi kunde hänga på. Sedan fick vi skjuts hem av Vasse, fem minuter senare plockar Hanna upp mig och vi åker iväg och surprisar Camilla i hennes lägenhet i Majorna :D Skit mysigt som alltid. Nu ska jag sooova. Hoppas helgen har varit fin, puss på er
    
                                                Buller och Elmira
    
                                                   hahah så söt

Dagens

Byxor - Weekday Topp - H&M Skinnpaj - H&Ms barnavdelning Skor - Zara Väska - Miumiu
    


Missöden

Jag har glömt att berätta om två saker som hänt mig det senaste och som inte varit speciellt kul

1. I fredags skulle jag skriva nationella i matte e. När jag vaknar på fredagsmorgonen mår jag super illa, spyr en hel del och känner mig helt svimfärdig. Trots detta åker jag till skolan iaf för att jag verkligen inte ville missa provet. På bussen sitter jag och anstränger mig för att hålla mig vid medvetandet. Väl i skolan tar det ca 5 minuter att komma upp för trapporna. När jag kommer till korridoren där provet ska vara, ser jag min lärare stå vid dörren och känner sedan hur mina ben ger vika och jag faller till marken. När jag vaknar till befinner jag mig i famnen på en lärare som håller på att bära mig till skolsyster, supersnäll. Detta är inget som är speciellt ovanligt för mig tyvärr, jag har min röda vecka nu och liksom andra flickor i min familj har jag obeskrivlig smärta och kan svimma av det ibland. Inte ofta, men det händer.

2. Igår, på väg hem från stan, kom tre kontrollanter på bussen. Jag tar fram min sms-biljett och tror att allting är lugnt., men så säger en av dom:
Den här biljetten gick ut för en halvtimma sedan
Och jag slutar upp med en bot på 1200 kronor!

The dress

Som jag berättade för er igår så skulle jag testa in en klänning Buller sytt till mig. Jag hade själv aldrig sett den tidigare, men den var ursöt! Så denna ska jag ha på mig den 28e maj vilket är datumet då han tar studenten :D Jag plus två andra tjejer ska bära plagg han sytt för att släkten osv ska se hur duktig han är :D

Nu ska jag försöka dra mig ur sängen och ner till köket, är vrålhungrig!
    
    
    

Dagens

Nuuu äntligen ska jag bege mig. Jag ska testa in en klänning Buller har sytt till mig, åka till slottskogen och träffa Hanna och Camilla :) Ikväll blir det eurovision!!!

tröja - Gina Tricot Shorts Levi's Glad.sandaler Thailand
Klockan är Richards men jag tycker att den passar så bra till mitt armband ;P
    
    

ATM

Just nu ligger jag och schteker i solen likt bacon, haha. Jag har legat har i ca 1 ½ timma, och jag har allt fått färg jag :D Jag ligger i fullkomlig lä, så himla skönt! Snart ska jag dock slita mig och bege mig in till staden :) På sitter en ny bikini med avtagbara band och paljetter från H&M, ursöt. Den blir er för ynka 149:-

Här kommer bild från gårdagen och bikinin :D
    
    
           

Hanna har fått kööörkort!

Min babe Hanna fick körkort idag, den lilla grymmingen. Så min dag har självklart spenderats i hennes bil, haha :P Ne men hon och Camilla hämtade upp mig i skolan för att åka in till operan och kolla på LM-elevernas bal. Därefter åkte vi vidare hem till Buller och chillade en stund. Nu har vi åkt från honom hem till Hanna, jag sitter vid datorn och de andra fixar varm choklad :D Vi ska nämligen sätta oss vid kåsjön och mysa. Suuupernice.

Jag fick reda på en sak idag som nästan fick mig att gråta av lycka, jag säger ingenting ännu dock för man vet aldrig vad som händer. Men glaaad är jag :D

Hoppas ni får en grym kväll, puss
    

5 månader

                                       Jag älskar är att vara din <3

                           We make the perfect combination you and I
    
    
                      hahahahhaha, det var meningen att jag skulle äga dig ;P


Preview

Och för att vi inte ska undvika att deppa ihop alltför mycket kommer här även ett litet smakprov på sommarkollektionen också, det vi alla ser fram emot :D
    
    

Preview

                         H&M divided exclusive 2009 collection
    

Snooza

Liksom resten av min famlij (bortsett från far min) så är jag en nattaktiv människa som kommer i säng alldeles för sent på kvällarna. Detta medför att jag aaaldrig kommer upp på morgnarna om jag inte snoozar tillräckligt länge innan, och då menar jag lääänge. Igår kom jag väl i säng vid 2-tiden, jag ställde jag klockan på 5 och snoozade till kvart i 8, och rusade sedan iväg till bussen som gick 8. Och då ringer klockan ändå var nionde minut :P Detta har jag gjort hela veckan vilket betyder att jag är stööört trött just nu. Jag har nationella i matte e imorgon som jag borde plugga till, men jag vet att jag kommer somna så fort jag öppnar första sidan. Det går bra nu ;)

Påvägen hem från skolan kikade jag självklart in på H&M, inte lika utplockat denna gång vilket förvånar mig. Men så kan det va. På idag sitter jeans från Dr. Denim Vitt linne (som jag förövrigt gav till Sandra för länge sedan, fråga mig inte varför:P) H&M, skor Din sko skinnpaj H&Ms barnavdelning
    
    


Imorgon smäller det

Imorgon släpps Matthew Williamssons sommarkollektion för H&M, både för herr och kvinna. Kul för er som kommer kunna åka dit, själv ska jag väl sitta vid skolbänken som alltid. Jaa livet är allt bra orättvist ;P
    


Svar på fråga

Hej Olivia, jag måste bara fråga hur du gör frisyren längst upp i högra hörnet, av de tre bilder du har överst på bloggen?

Sååå enkelt att det är nästan löjligt :D Du tuperar allt hår förrutom det närmast ansiktet. Kamma ner håret närmast ansiktet, ca 2 cm in, och tupera håret på toppen av huvudet som en galning, alltså där du vill att själva volymen ska vara. Detta gör du lättast med en kam (med borste blir det inte lika effektivt). För att tuperingen inte ska gå ut är det viktigt att du sprayar mycket emellanåt. Då tuperingen är färdig kan du forma håret så du vill ha det med hjälp av spray och hårnålar. Då drar du även det håret närmast ansiktet bakåt för att få en jämn yta :) Ganska svårt att förklara, men det är bara att testa sig fram. Här kommer en tydligare bild som förhoppningsvis hjälper på traven. Lycka till :)
    


Parkas

Idag har varit en sån där riktigt seg dag. Jag började 10, ändå var jag i skolan 8 för att hinna plugga, sedan stannade jag kvar till 17 efter skolan för att plugga. Får ni intrycket av att jag är en plugghäst nu så kan jag säga att det stämmer verkligen inte .P Jag önskar att jag vore dock, men den tiden är förbi för länge sedan. Jag har bara varit för slapp under min gymnasietid att jag nu har miljontals grejer efter mig som jag måste hinna med att göra innan studenten. Ett tips till er gymnasielever: skjut aldrig fram saker och ting, det straffar sig vill jag lova

Idag kände jag att det var dags att dra fram min parkas ur garderoben som jag inte använt på år och dar, det var lite kul :D Parkas Rut m fl Oversize tisha Monki Jeans-tights Veromoda Skor Bianco
    
    
                                                       Detaljer
    

Paljettera mera

Nu är jag fullkomligt lycklig igen! Min baby har varit ute och paddlat i djungeln i några dagar nu, vilket alltså betyder att vi inte hörts under denna tid. Men så när jag kommer hem efter denna långa dag öppnar jag min inkorg och ser hans namn, mmm bästa känslan. Vi pratar nämligen varje dag vanligtvis, annars hade jag aldrig klarat mig :P

Jag har blivit riktigt sådär tok-kär i paljetter, jag har smidit många många planer vilka jag inte kommer avslöja här och nu men som ni kommer få se här på bloggen då allt är färdigt.. yum
                  

Dagen i bilder

Min dag idag har varit super! Vi var som sagt på Nordens Ark, det var jätte intressant. Vi hade en jätteduktig guide som blev lite bitter i slutändan dock, vilket inte är helt oförståeligt när han ändå guidade den tjötigaste klassen i stan :P Då bussen släppte av oss i staden åkte jag direkt hem till Julia (min brors fästmö) som fyller 25 år idag.  Ingenting förklarar bättre än bilder, och jag förstår väl att ni inte är jätteintresserade av att titta på bilder på djur, men jag måste bara visa de allra sötaste :P

Roligaste idag: Men åh dom va inte alls söta (ingen får mig att skratta som erik och tobias asså :P)
     
    
    
      
    
    
                                                        Disa och Jennie
    
                                                 Jag, Disa och Lotta
    
    


Tjuvtitt på Topshops höst/vinter kollektion

    
    
    
    
    

Nordens Ark

Så! Nu har jag bara källförteckningen kvar, och så ska jag korrukturläsa det en gång också. Jag har nämligen en tendens att bara babbla på när jag skriver arbeten så hälften kan man alltid ta bort ;P

Imorgon ska jag åka till Nordens Ark med klassen och kolla på fåglar (;P), så jag behöver ta bussen klockan 7 imorgon bitti! Vilket alltså innebär att jag behöver gå upp 06.30. Jag förstår inte hur detta ska gå till, jag har helt vänt dygnet nu och kommer aldrig kunna somna ikväll. Jag får väl helt enkelt vara en zombie imorgon och försöka vara så aktiv som möjligt ändå.

Nu ska jag ta en kvällsmacka, men här bjuder jag på en bättre bild av dangens, plus en film på ett grymt gäng för er som är lite rastlösa :) puss och kram
    
    


Måndag

Denna dag har än så länge varit precis lika spännande som de andra, dvs jag har pluggat. Jag vet inte hur många timmar jag har suttit med ett av mina två religionsarbeten, och det tycks aldrig vilja bli klart! Nu ska jag iaf åka till staden för att träffa Caiza för lite balklänningsnack ;) På sitter mina Levi's 501or från second hand Blåvit-randig tunika åhlens Marinblå kavaj Gina Tricot
           

Söndag

Jag har som sagt sjukt mycket att göra i skolan nu innan studenten, bara denna veckan har jag två religionsinlämningar, ytterligare en kemilabrapport, ett biologiprov och nationella i matte e. Så även idag låste jag in mig på pappas kontor och pluggade i några timmar. När jag suttit där ett bra tag kände jag att jag var värd en tripp till triumf glass :D Sedan kom Sandra hit. Vi tittade självklart på fredagsparty med Filip och Fredrik, sedan har vi suttit i min säng den resterande delen av kvällen och flummat sönder! Det går inte förklara vad vi gör som vi skrattar åt, för vi förstår det inte själva ;P Nu sitter jag iaf i min säng och skriver stödanteckningar inför biologiprovet men ska snart släcka för dagen. 

Jag måste bara säga att jag lever praktiskt taget i min nya tunika som jag köpt på second hand, mmmloveit
           


Lördag

                         Det var kul så länge det varade
    
                Sarah med ett gäng killar som hade svensexa ;D

Om jag hade pengar...

    
     ... då skulle jag införskaffat mig denna underbara kjol från Carin Wester (600 :-), helt underbar. Om pengarna hade räckt till hade jag även köpt paljettjackan från Topshop (1299:-).
    
Blazern från Tiger of Swedens herrkollektion hade inte heller suttit helt fel. (1699:-)

Kvällens

Jag är känd för den tjejen som alltid är sen, och idag är inget undantag :P Men vem orkar egentligen med att stressa på en helgdag? Så jag sitter här och äter en helt sjukt god varm macka som mamma gjort till mig, men ska snart röra på mig. Det blir utgång idag också, med bla grannarna och lite folk från skolan. Känner på mig redan nu att kvällen kommer bli lyckad! Idag kör jag på ett svart fodral från Gina Tricot och kuvertväska jag köpt i Prag

Ha en trevlig kväll, puss
    
    


Balklänning

Jag får en hel del frågor av er som jag tyvärr inte hinner svara på, vilket är jätte tråkigt. Men jag har valt ut några att svara på, som bl a:
- Hur det är att ha ett långdistansförhållande och vad jag gör för att inte bryta ihop över det
- Vart jag klipper och slingar mitt hår, telefonnummer till salongen, min frisörs namn osv
- Vilka second hand-butiker jag skulle rekommendera inom Göteborgsområdet

Nu tänker jag berätta lite om min balklänning som jag har fått många frågor om.

Jag har haft otrolig beslutsångest angående min balklänning. Den typsika balklänningen, det glansiga materialet osv. är egentligen inte riktigt min grej. Så jag velade fram och tillbaka fram till bara någon vecka sedan huruvida jag skulle köra på en klänning i lite mer mitt stuk, eller om jag skulle gå all in. Och jag har nu besämt mig för att gå all in. Man har trots allt bara bal en gång i livet, varför inte lika gärna köra balkläds-stilen då. Jag bär trots allt klänningar i oliviastuket varje dag vilket jag tror hade lett till att jag hade ångrat mig i slutändan. Jag sa redan för några månader sedan att jag inte kommer avslöja någonting om hur klänningen kommer att se ut, och det kvarstår. Vad jag kan avslöja dock är att den kommer vara djup i ryggen, och då snackar vi djuuuuuuuuup. Man kommer nog se en hel del hud men kommer fortfarande vara väldigt elegant. Tyget kommer vara ljust och i siden. Resten får ni se om 20 dagar ;D

                  Vad jag menar med klänningar med olivia-stuk
                      
                     
    

Lördag

Förlåt för sämst uppdatering, men min dag har sett ut som följande:
- Vaknade vad halv ett tiden
- Låste in mig i pappas kontor vid ett tiden
- Satt där inne och skrev en labrapport fram till klockan 19.20!
- Gick ut, såg att jag hade ungefär en miljon missade samtal på mobilen
- Gick över till grannen och är nu precis tillbaka.

Snacka om en ovärd lördag! Fast det är ändå gött att ha den gjord :)

Gårdagen var trevlig, det blev dock en ganska tidig hemgång för mig. Jag tog inga bilder under kvällen förrutom några på mina älsklingar Sabina och Anis, så söta :D
    

Gala

Det blir som sagt gala-fest idag, provoices firmafest :) Jag är redan försenad men att ta en snabb outfit bild går ju fort ;P haha. Ikväll bär jag en klänning jag hade på skolans julfest för 1 ½ år sedan. Designern och sömmerskan heter Caiza Björlin och är en bruden som ska sy min balklänning, superduktig! Jag har en tendens att bli tjejen som är mest uppklädd när jag kommer till ställen, så jag bryter av med ett par ankelboots och en skinnpaj :D Hoppas ni får en grym kväll!
    
    

Dagens

Vem sitter kvar i skolan till klockan 17 på en fredag när hon egentligen slutar 14.50?
Svar: Olivia Eriksson :P Men jag fick iaf en hel del gjort, så det var väl bra det :)

Mina planer för kvällen är ännu oklara. Det var till en början tänkt att jag skulle hänga med grannen Sarah till en lokalfest, nu lutar det dock åt att jag hänger med Sandra till en provoice-fest... men vi får helt enkelt se vart jag hamnar :D Jag har iaf helg nu fram till onsdag, mmm lyx ;)

Aprikos new york-tisha Weekday Marinblå kavaj med gulddetaljer Second Hand Sammetskjol Monki Ankelboots Skopunkten
    
           

Man tröttnar då aldrig

    
                               Aaaaah det är ju så att man smälter <3
    

H&Ms fashion against aids

H&M tar upp kampen mot AIDS tillsammans med många kända namn, som t ex  Dita von Teese, N.E.R.D., Tokyo Hotel, Róisín Murphy, Estelle, Cyndi Lauper, Robyn, Yoko Ono, Yelle, Moby, Katharine Hamnett och Dangerous. Gryyymt

25% av försäljningenspriset går raka vägen till projekt som ökar medvetenheten om HIV/AIDS. Kläderna är gjorda i 100% ekologisk bomull och priset ligger mellan 149 kronor och 198 kronor.

    
                      Pharell kan vara bland de snyggaste jag vet!
    
    


Don't forget that you have a life to live

Årets nationella prov i fysik b är nu överstökat, provet är skrivet och man tänker att folk bör känna lättnad. Hälften av alla miner jag såg efter skrivningen var dock fyllda av besvikelse och många hade tårfyllda ögon, och det gör mig så sjukt ledsen! Jag vill bara pointera till er alla att skolan inte är allt, det finns så mycket mer till livet än att prenta in en massa onödig kunskap i huvudet, vem bryr sig egentligen om du kan skriva en reaktionsformel efter sönderfallslagen (vilket jag för övrigt aldrig tidigare sett i mitt liv förän idag) eller inte. Under hela min grundskoletid hade jag otroligt höga krav på mig själv, fick jag inte toppbetyg i allt blev jag så sjukt besviken! Ha inte för höga krav på er själva, och för guds skull, glöm inte att ni har ett liv att leva också! Låt inte skolbelastningen trycka ner er, man lever ju trots allt bara en gång.

Maaah mina studentinbjudningar är färdiga.. de är roooosaaa... skickas ut imorgon :D
    


Wish me luck

Imorgon har jag nationellt prov i fysik b, och då kan jag kort och gott förklara för er att all min motivation har sjunkt från otroligt hög (högstadietiden) till obefintlig, jag har varken öppnat fysikboken eller någon stencil. Jag vet inte ens vart min miniräknare är eller vart jag lagt min formelsamling :P Men äsh då, det här löser jag vetni ;P haha

Det här har varit en underbar dag! Då jag var påväg ut till bilen för att åka till Partille Bokhandel för att köpa papper till mina studentinbjudningar ringer min baaaaby, det samtalet kommer jag drömma om inatt och ett bra tag framöver <3 Nu blir det sängen för mig. Kan ju alltid hoppas på att en god natts sömn räddar mig imorgon. Puss och kram

                 Lite bilder från förra helgens besök på Lilla London
            
                                                         Buller
    
                                                     HAHAHAH
    
                                                      Camilla
    
                                                Hanna och ja
           
                                                   Jag och Camilla

Det här gjorde min dag

Fy skam vad glad jag blir!

http://emsedge.blogg.se

(tack för tipset nathalie)

Såg även att jag är med som Klingans val på msn.se. En jättegammal outfit, men kul som tusan :D
    

Expressen Fredag

Fick precis ett mail där det stod att Elin Kling vill ha med mig i Expressen Fredag igen, det här bli min fjärde gång. Suuuperkul verkligen! Dock var det inte Elin Kling som hade valt ut outfiten denna gång, utan Emma Elwin som håller i dagens plagg minoutfit.se. Men kul äre :D

Denna gång är det denna outfit som kommer vara med då jag bär en oversize tisha från Monki
           


Uppdatering

1. Ska jag gå modevisning på måndag, när jag egentligen vet att jag måste plugga och hålla på med balklänningen?
2. Min käre moppe blev stulen i helgen... jag kan försäkra er om att när jag ser någon sno, eller förstöra någon annans ägodel nästa gång kommer jag antingen slå ihjäl, eller polisanmäla jäveln så att denne lär sig en liten läxa.

Det blev ingen skola för mig idag, ryggen värker och jag har dragit på mig en eländig hosta. Så jag sitter just nu i min soffa och väntar på bättre tider. Hahah gud vilket bittert inlägg, för att inga missförstånd ska dyka upp nu så måste jag säga att jag mår super bra. Jag sitter här och asgarvar till two and a half men och äter en asgod youghurt, kan det bli bättre ;P

Hur ska jag klara mig utan min älskade älskade moppe i sommar? hahaha. Det får bli till att skaffa körkort istället ;)


Beyonce

Ni lyckostar där ute som ska gå på Beyonce 11 maj, fyyy vad avundsjuk jag är på er! Ni anar inte vilken förebild hon har varit för mig genom alla år, långt tillbaka till destinys child-tiden. Jag kan alla hennes låtar, alla danser, har sett alla dokumentärer och THSs... jag snodde till och med hennes motto och gjorde till mitt egna:

       Det finns inget sexigare än en kvinna som är bekväm med sin kropp

Men jag måste tyvärr spara pengar och hoppas på att jag kommer få möjligheten att se henne en annan dag :) Sååå mycket pengar kommer spenderas de närmsta månaderna; tyg, balklänning, balskor, balbiljett, studentbiljett, studentklänning, studentskor, studentfestklänning, studentfestskor, löshår... jaa, you name it. Sedan blir det en Australienresa på toppen av det... mjaaa det här bådar gott ;)
    

One month down

Vid den här tiden för exakt en månad sedan låg jag i Sandras famn och grät som en liten bebis, det var dagen då min baby flyttade till Australien. Men tänk vad fort tiden går! Visst, varje dag är en pina och jag saknar honom så jag tror jag spricker, men jag tror att tiden kommer rusa iväg. Jag kände iaf att jag var värd ytterligare ett samtal till andra sidan jorden för att få höra hans röst igen, min telefonräkning kommer inte vara nådig! Töntarna ska åka ut och segla i tre dagar nu, om man ändå vore där!
                                         Det är du och jag baby <3
På sitter jeanstights från Veromoda, Tunika köpt på Second hand, skor från Euroshoe, Skinnpaj från H&M och sjal köpt i Thailand
     
            
    


What's new

Levi's 501or och tunika - second hand såklart ;)

Känner mig som Baby i Dirty Dancing när jag trippar runt i mina älskade shorts, iiih. Den rövsnygga rödvit-randiga bikinin är förövrigt från Lindex
    
           
     
      
    
                                               
           

Dagens

Just nu sitter jag och skriver det allra sista på en praktisk marknadsförings upppgift som ska skickas in senast idag. Skit tråkig uppgift verkligen. Det går ut på att man i princip ska lägga upp en plan för hur en glasskisok ska kunna bli mer framgångsrik än vad den är just nu. Roligt värre... Ryggen smärtar som satan för tillfället, så jag känner inte att jag är riktigt på hugget. Här kommer en dagens hur som helst, nu ska jag knarka panodil, puss på er

Jeanstights Veromoda Vitblå-randig tröja H&M Kavaj Gina Tricot Skinnpaj H&M Skor Din sko
    
    


1 månad kvar!

Idag är det en månad kvar till min 18årsdag! Fattar ni vilken lättnad det kommer bli för mig eller! Framför allt att slippa behöva fixa fram falskleg :P Dååå ni, dååå blir det till att fira ;D

                                                  Min 17årsdag




Jag är 91a men går med 90or, därför tar jag studenten iår istället för nästa :) Vilket också är anledningen till att jag använder falskleg, jag har nästan enbart äldre vänner :)

Angeredsgymnasiets modevisning - 09

Här bjuds på ytterligare några fler bilder från modevisningen som tog plats förra helgen, skit kul! På bloggen lägger jag bara upp plaggen jag bar, men snart lägger jag upp alla bilder på facebook för er vänner som vill se mer :D

Fotograf: Hanna (babe) Johnson
           
           
               
           
           
            
           

Kvällen

Det blev som sagt grillchill hos Hanna tillsammans med henne, Camilla, Sandra och ytterligare en Camilla, en gammal vän till mig, och vi hade verkligen skitmysigt! Vi satt på hennes altan, åt gott och flummade, det vi gör bäst helt enkelt. Tack för kvällen brudar <3 Detta tycker jag att vi gör om snart igen :D

Nu blir det sängen, puss och kram
    
       Camilla, Hanna och Sandra. Min Camilla kom inte med på bild tyvärr

Grillkväll

Jag har varit ganska frustrerad idag, ryggen värker, röda veckan är på g, har inte fått tillräckligt med sömn osv. Men trots detta har min dag idag varit superfin :) Jag hjälpte Sandra att hitta hennes studentklänning, och så satt vi vad kajen och åt glass. Nu är jag precis hemkommen men har raskt bytt kläder och är redo att åka vidare. Ikväll blir det grilldeg hos Hanna :D På sitter en ny uuurfin tunika som jag köpte idag. Jag har även köpt en par shorts, men allt nytt får komma in på bloggen imorgon :) Jag kan dock meddela att jeans-shortsen är Levi's 501or som jag har letat efter så länge ;) muuumma

           Grattis till min bumbum Julia som fyller 19 år idag, huurra!
                                                 Se så söt 
    

Byxdress

Nu ska jag och Sandra åka in till stan och kolla studentklänningar :D Det är snart bara en månad kvar till studenten, så nu får man banne mig ta och komma igång.

Igår gick jag och Buller först till Danilo som sagt, sedan mötte vi upp några vänner och gick till Lilla London (förvånade? :P), och då fick jag en present av Camilla :D Nämligen byxdressen jag har på mig idag, asnice! Ne nu får vi rusa till bussen, puss och kram

Återigen mobilbilder, kameran har far min emd sig till landet :)
    

Topshop (incoming)

Jag har blivit lite smått förälskad i korsetter och magtröjor av olika slag. Tänk er slitna höga jeansshorts, magtröja och glad.sandaler. Kan inte bli hetare än så <3
    
           

Sandaler <3

            Man tröttnar ju aldrig! Jag måste införskaffa mig fler till sommarn
    
    
               Kombinationen vitt och guld kan ju vara det snyggaste!
    
    

Axess Akuten

Åh vilken dag! Jag fick en tid på axessakuten idag för att kolla upp min rygg, men på grund av alla demonstrationer i stan kom jag en halvtimma sent, så jag fick vänta ytterligare 1 timma innan jag kom in till läkaren. Dock fick jag goda nyheter, han tror att jag bara har ryggskott. Men han rådde mig ändå att gå till vårdcentralen imorgon för att röntga den :) Buller min ängel var självklart med och höll min hand ;D

När vi var färdiga gick vi runt lite på stan,och nu sitter vi i hans lägenhet och dricker irish coffe, Sandra och Vasse joinade oss dessutom. Nu ska jag och Buller dock bege oss till Danilo och dricka lite bärs. Får se vart vi hamnar ikväll. Men jag lovar bättre uppdatering imorgon :D ha en trevlig kväll! Puss puss

RSS 2.0